DOMOV

  

ASTROLOGIJA

  

ORGONITI

  

DELAVNICE

  

ETSY TRGOVINA

SLO    ENG    f
   
   
   
         

ORGONITI

Orgon
Orgonit
Orgonit in Astrologija
Astro orgonit

 

 


Elektronska obvestila
Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.Tomaž Adam, diplomirani astrolog


Tomaž Adam
diplomirani astrolog
Stranska pot 2, Logatec

041 879 802
orgonit.astro@gmail.com


Orgoniti

Moji orgoniti so izdelki za vzpostavljanje harmonije znotraj telesa in okoli njega ter pomagajo pri dvigu življenjske energije. Izdelujem jih iz dvokomponentne smole, bakrene žice, kovinskih in drugih delcev in kar je še posebej pomembno, v vsakega vstavim vsaj en žlahten kamen - kristal in kristale kamene strele. Izdelujem tudi orgonite po astrološkem znamenju, rojstni karti ali kompozit karti (za več oseb skupaj)...

Moji orgoniti proizvajajo energijo, ki je človeku in okolju najbolj prijazna. Delujejo kot neke vrste akumulatorji, saj v svojo notranjost vsrkavajo vse negativne energije iz okolja in jih skozi svojo sestavo preoblikujejo v čisto frekvenco življenjske energije. Energija, ki prihaja iz mojih orgonitov vzpostavlja ravnovesje v nas samih in v okolju, v katerem živimo. Na žalost vemo, da smo vse bolj izpostavljeni električnemu onesnaževanju, ki ga povzročajo računalniki, mobilni telefoni, ruterji, mikrovalovne pečice, bazne postaje za mobilno telefonijo pa tudi vojaški in civilni radarji. Moji orgoniti ščitijo spekter našega elektromagnetnega polja in tako zmanjšujejo težave, ki so posledica tovrstnega onesnaževanja, te pa so: utrujenost, glavoboli, bolečine v sklepih, pomanjkanje energije, brezvoljnost, depresije in težave s spanjem. Z Uporabo moji orgonitov te težave lahko postanejo preteklost.

Namenjeni so za osebno uporabo, saj ščitijo nas, naše bivalne prostore in okolje, v katerem živimo.
Z lahkoto se naučimo prepoznavati energijo, ki jo oddajajo.

Orgoniti ne nadomeščajo zdravil, ki jih predpisujejo zdravniki, ampak učinkovito dopolnjujejo alternativne načine zdravljenja.

V veliko veselje mi je, da lahko za Vas kreiram najčistejše unikatne izdelke, ki bodo blagodejno vplivali na vas in vaš dom.

Zahvaljujem se vam za izkazano zaupanje,  Tomaž Adam

         

Vse pravice pridržane Tomaž Adam © 2019
Postavitev spletnega mesta in gostovanje PROLOG d.o.o., Logatec 1990 - 2019
Brez sejnih piškotov ta spletna stran ne more delovati pravilno.