DOMOV

  

ASTROLOGIJA

  

ORGONITI

  

DELAVNICE

  

ETSY TRGOVINA

SLO    ENG    f
   
   
   
         

ASTROLOGIJA

Osebni horoskop
Izračun rojstnega horoskopa
Zakaj astrologija deluje?


 

 


Elektronska obvestila
Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.Tomaž Adam, diplomirani astrolog


Tomaž Adam
diplomirani astrolog
Stranska pot 2, Logatec

041 879 802
orgonit.astro@gmail.com


Astrologija

Astrologija je veliko več kot horoskop v nedeljskem časopisu. Je znanje, staro več tisoč let, ki prevaja »jezik Vesolja« v uporabne in konkretne informacije o posamezniku ter o Življenju nasploh. Splošno mnenje o astrologiji pa je med ljudmi vse prej kot jasno in pozitivno. Ob besedi »astrologija« mnogi dobijo asociacijo na vedeževanje, ob besedi »astrolog« pa ugledajo v svoji predstavi čudaškega posebneža, ki prerokuje prihodnost naivnim ljudem v stiski. Astrologija je vse prej kot to!

To je prastara veda vredna vsega spoštovanja, ki so jo kot kompleksno in nadvse dragoceno znanost proučevali številni ugledni možje skozi vso zgodovino človeštva. Zaradi natančnosti analiz in napovedi o dogodkih, ki naj bi se zgodili v prihodnosti, so bili velikokrat tudi preganjani.

O pomenu astrologije razlaga tudi ugledni dr. Carl Gustav Jung, znameniti švicarski psihiater ter utemeljitelj transpersonalne psihologije in psihoterapije, ki je bil izjemen astrolog in velja za očeta psihološke astrologije. Njegova dognanja so še dandanes predmet razprav in proučevanja vseh sodobnih psihoterapevtskih vej.

V zadnjih letih se tudi pri nas veča zanimanje za tehnike osebnega napredka, seveda tudi za astrologijo. Skozi analizo rojstne karte lahko prepoznamo pot, ki nam je »namenjena« in dobimo namige, kako osebnostno napredovati.

Iz osebnih postavitev v natalni karti lahko dobimo odgovor, zakaj se obnašamo na določen način v dani situaciji, zakaj nam nekaj ustreza ali ne, zakaj imamo določene notranje potrebe; razumemo zakaj se partner obnaša na določen način (ali mi do njega); razberemo način naše komunikacije z drugimi itd. Astrologija nam poleg vsega omenjenega da tudi namige, v katero smer teče in bo teklo naše Življenje, da se na dogodke, ki prihajajo primerno »pripravimo«.

         

Vse pravice pridržane Tomaž Adam © 2019
Postavitev spletnega mesta in gostovanje PROLOG d.o.o., Logatec 1990 - 2019
Brez sejnih piškotov ta spletna stran ne more delovati pravilno.