DOMOV

  

ASTROLOGIJA

  

ORGONITI

  

DELAVNICE

  

ETSY TRGOVINA

SLO    ENG    f
   
   
   
         

ASTROLOGIJA

Osebni horoskop
Izračun rojstnega horoskopa
Zakaj astrologija deluje?


 

 


Elektronska obvestila
Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.Tomaž Adam, diplomirani astrolog


Tomaž Adam
diplomirani astrolog
Stranska pot 2, Logatec

041 879 802
orgonit.astro@gmail.com


Osebni horoskop

Osebni horoskop je eden najprimernejših instrumentov za analizo posameznika, saj je vsaka rojstna karta enkratna odslikava osebnosti le-tega. Poleg statičnega izrisa karte, ki razlaga temeljno zgodbo osebe, se v astrologiji poslužuje številnih tehnik in orodij za globlje razumevanje življenjske poti in tendenc; na primer proučevanja tranzitov in progresij, ki so poenostavljano rečeno - dinamični vidik astrologije. Iz povedanega lahko zaslutimo, da ima vsak posameznik specifičen razvoj skozi svojo osebno individualno usodo. Planeti se namreč premikajo vsak trenutek, s tem pa se spreminjajo razvojne tendence posameznika.

Kako zunanji makrokozmus vpliva na notranji mikrokozmus, nam kažejo ti dinamični pokazatelji, ki niso nič drugega kot odnosi trenutnih planetnih položajev v odnosu do rojstnih planetnih položajev v horoskopu nekega posameznika. Konkretne dogodke je težko natančno napovedati, so pa opisane teme, ki se dogajajo in se bodo dogajale.

Astrolog Tomaž Adam pravi: » V življenju najprej razvijamo lastnosti, ki so nam zapisane v rojstni karti. Če vemo, kdaj se nam na določenem področju obetajo spremembe, se lahko na dogajanje tudi pripravimo.  Z razumevanjem življenja, torej skozi izkušnje rastemo in se dvigamo na višji nivo zavesti, zato lahko s primerno pripravo in delom na sebi lahkotneje prehajamo različna življenjska obdobja«.

         

Vse pravice pridržane Tomaž Adam © 2020
Postavitev spletnega mesta in gostovanje PROLOG d.o.o., Logatec 1990 - 2020
Brez sejnih piškotov ta spletna stran ne more delovati pravilno.