DOMOV

  

ASTROLOGIJA

  

ORGONITI

  

DELAVNICE

  

ETSY TRGOVINA

SLO    ENG    f
   
   
   
         

ASTROLOGIJA

Osebni horoskop
Izračun rojstnega horoskopa
Zakaj astrologija deluje?


 

 


Elektronska obvestila
Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.Tomaž Adam, diplomirani astrolog


Tomaž Adam
diplomirani astrolog
Stranska pot 2, Logatec

041 879 802
orgonit.astro@gmail.com


Zakaj astrologija deluje?

Ljudje na Zemlji smo del iste celote, kot planeti na zvezdnem nebu, zato lahko njihove medsebojne vplive upravičeno izrazimo s simbolnim jezikom. Poenostavljeno lahko rečemo, da je astrologija metoda, skozi katero simbole "prevedemo" v nam razumljiv jezik.

Kaj sploh je natalni horoskop pa lahko najlažje razumemo, če si predstavljamo, da ob rojstvu dojenčka slikamo trenutne položaje planetov in jih vrišemo v posebno tabelo – v natalno karto. Ni naključje, da se rodimo v točno določenem trenutku, na točno določenem mestu, saj ima vsaka stopinja in minuta, ki opisuje položaj nebesnih teles, globok arhetipski simbolni pomen.

Planeti so nosilci simbolnega zapisa energij, ki se nam bodo, če si tega želimo ali ne, odražali skozi življenje. Dogajale se nam bodo točno določene situacije, in prav nič se nam ne bo zgodilo, kar ni zapisano. To lahko sicer zveni zelo grobo in kruto, zato pa človeštvo že tisočletja raziskuje višji smisel življenja. Torej je na nas, da bomo na življenje začeli gledati z določeno mero »modrosti«. Astrologija je starodavna veda in dragoceno orodje pri razumevanju življenjske poti posameznika.

         

Vse pravice pridržane Tomaž Adam © 2020
Postavitev spletnega mesta in gostovanje PROLOG d.o.o., Logatec 1990 - 2020
Brez sejnih piškotov ta spletna stran ne more delovati pravilno.