DOMOV

  

ASTROLOGIJA

  

ORGONITI

  

DELAVNICE

  

ETSY TRGOVINA

SLO    ENG    f
   
   
   
         

DOMOV

O Tomažu
Kontakt in lokacija
Vizitka


 

 


Elektronska obvestila
Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.Tomaž Adam, diplomirani astrolog


Tomaž Adam
diplomirani astrolog
Stranska pot 2, Logatec

041 879 802
orgonit.astro@gmail.com


O Tomažu

Tomaž Adam je rojen leta 1976 v Ljubljani, po zodiakalnem znamenju Strelec. Že kot otrok se je začel spraševati o ljudem nevidnih silah, ki narekujejo življenje posameznika. Na svoji življenjski poti je začel raziskovati, zakaj različni ljudje reagirajo in delujejo na popolnoma drugačen način, v na prvi pogled istih okoliščinah. Pot ga je med drugim zanesla tudi v Šolo astrologije Astro (www.astro.si), kjer je leta 2012 diplomiral. Astrologija mu je začela prinašati konkretne odgovore, zato se še naprej izobražuje in poglablja znanje te neverjetno zanimive vede.

Z vpogledom v različne astrološke karte vidi tendence, ki nam jih »pripravljajo zvezde«. Tu ne govorimo o vedeževanju, temveč o razumevanju energij , ki se nam nakazujejo in v sklopu katerih bomo živeli izkušnje na »aktiviranih« področjih v prihodnosti.

Tomaž izdeluje umetniške orgonite, ki so poleg osnovnega delovanja namenjeni tudi kot dekoracija v vsakem domu. Pri njem je mogoče dobiti orgonit tudi po naročilu, ki služi kot pripomoček za nadomeščanje manjkajočih energij posameznika, družinskih članov ali celotne družine.

         

Vse pravice pridržane Tomaž Adam © 2019
Postavitev spletnega mesta in gostovanje PROLOG d.o.o., Logatec 1990 - 2019
Brez sejnih piškotov ta spletna stran ne more delovati pravilno.