Orgonitni obesek, Fuksit, Roža življenja

Orgonitni obesek, Fuksit, Roža življenja


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 39.00

Šifra: OBE-VAL-104
Teža: 23 g
Širina: 3,5 cm, Višina: 1,2 cm

Zaloga: 2

Fuksit nas uči prepoznati pravo lastno vrednost. Usmerja nas, da se ukvarjamo zgolj s tistim, kar nam je namenjeno in kar je potrebno za rast duše nekoga drugega, tako da mirno stojimo ob strani osebi, ki se uči svoje lekcije. Premaguje soodvisnost in čustveno izsiljevanje. V naše življenje po travmi ali ob večjih čustvenih napetostih vnaša prožnost.

Okrogli obesek - orgonit s kristalom fuksit in simbolom roža življanja je prava izbira za vse, ki iščejo vodstvo. Učinkovit je pri pomlajevanju in regeneraciji telesa. To je popoln kristal za zdravilce. Je namreč kamen z močnimi metafizičnih lastnostmi, ki blagodejno vplivajo na vsakogar, ki je v bližini.

Lastnosti fuksita: na fizični ravni deluje blagodejno na tkiva in spodbuja celično regeneracijo ter krepi imunski sistem. Ublaži simptome sindroma karpalnega kanala, hrbteničnih težav, in podpira fleksibilnost mišic.

Fuksit nudi dostop do skritih znanj, ki jih posameznik lahko s pridom uporabi v praktične namene. Kanalizira lahko na primer informacije o zdravilnih rastlinah in spodbuja celostni pristop k zdravljenju, s tem da nam daje napotke in nas usmerja, kako najbolj celostno ukrepati na poti k dobremu počutju. Pomaga nam razumeti naše odnose z drugimi ljudmi, predvsem pa osvetljuje temeljne življenjske zadeve. Osvetljuje karmo iz preteklega ali sedanjega življenja. Odpravlja nagnjenost k občutkom žrtve. Odličen je za tiste, ki takoj padejo v vlogo rešitelja ali reševalca, bodisi usmerjenega rešiti eno osebo ali skupino. Kaže nam, kako naj pomagamo, brez da bi se zapletali v merjenje moči ali lažno ponižnost. Veliko ljudi, ki služijo, to počne iz občutka, da niso dovolj dobri. 

Krepi delovanje srčne čakre in pomaga pri soočanju s stresom. Pomaga nam začutiti, da lahko ljubimo in smo ljubljeni. V nas prebuja veselje notranjega otroka, razvija ustvarjalnost in prinaša navdih. Sporoča nam, da je vsak odgovoren za svoje lastno zdravje, rast in gibanje naprej v svojem življenju. 

Astrologija: škorpijon, strelec, kozorog, vodnar

Vsak orgonit vsebuje tudi kristal črni turmalin in kameno strelo. Črni turmalin je kamen zaščite in prizemljitve. Ščiti in varuje nas pred negativnimi vplivi vseh vrst. Kamena strela pa je prav tako vsestranski kristal, že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti. 

 

Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 90 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Cankarjeva cesta 4, 1370 Logatec
ponedeljek - petek 08:00 - 15:00

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt

ORGON Adam je blagovna znamka edinstvenih izdelkov, ki jih izdelujem ročno in so narejeni izredno natančno. Vgrajene imajo informirane simbole, ki dodatno pripomorejo k pozitivnemu razvoju posameznika. S svojim delovanjem čistijo okolje negativnih vibracij in tako odpirajo najvišje pretoke energij v nas samih in v okolju, v katerem živimo.