Orgonit iz kristalov hrizokola, črni turmalin, roža življenja

Orgonit iz kristalov hrizokola, črni turmalin, roža življenja

Orgonit iz kristalov hrizokola, črni turmalin, roža življenja


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 50.00

Šifra: KUP-4-3
Garancija: 5 let
EAN: 020000014625
Teža: 225 g
Premer: 7,6 cm X Višina: 4,0 cm
Tip: Polobla
Zaloga: 0

Prodano, pošljite povpraševanje

Podstavek – orgonit ima čudovito sposobnost vodi (čaju, soku,…) spremeniti informacije, ki jih je prejela v različnih okoliščinah, preden je prišla do nas. V orgonit so vgrajeni informirani kristali, ki spremenijo strukturo vodi in jo energijsko oplemenitijo. Voda z orgonitnega podstavka ugodno vpliva na naše zdravje in počutje, kar lahko hitro zaznamo. Z zdravilno energijo sproži fizično regeneracijo telesa in povišuje fizično energijo ter nas krepi.

Hrizokola - kamen duševnega ravnovesja

Zdravje: pljuča, želodec, prebavni trakt, reproduktivni organi, menstrualni krči, PMS, niža krvni tlak, krepi imunski sistem, pospešuje celjenje opeklin (koža)

Lastnosti hrizokole: pomirja in odpravlja negativna čustva ter odpravlja stres. Očisti in ponovno napolni z energijo vse čakre in jih poveže z božanskim. Krepi ljubezen do nas samih in drugih, izboljšuje komunikacijo. Krepi žensko energijo. 

Astrologija: bik, dvojčka, devica

UPORABA PODSTAVKA: V steklen kozarec ali vrč, nalijemo hladno vodo in jo postavimo na orgonitni podstavek za vsaj dve uri (najbolje pa kar preko noči). Vodo pijemo po požirkih ves dan. Lahko jo tudi prelijemo v steklenico in jo s seboj vzamemo v službo ali na pot. Voda, oplemenitena z energijami kristalov, obdrži blagodejne informacije še nekaj ur po tem, ko smo jo odstranili z orgonitnega podstavka.Orgonit zbira energijo (življenjska sila, či, prana, kozmična energija) iz vesolja in jo očisti.

V vsakem orgonitu bakrena spirala ujame elektromagnetna polja, polnilo iz železovih opilkov deluje kot množica majhnih ogledal, ki usmerjajo energijo znotraj orgonita. V vsah orgonitih sta tudi kristala črni turmalin, ki velja za zaščitni kamen ter kamena strela, ki je prav tako vsestranski kristal. Že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti.

Vse komponente v orgonitu OrgonAdam so natančno sestavljene v epoksi smoli.

Naloga drugih kristalov v orgonitu je podpora različnih vidikov našega življenja.
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 90 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Cankarjeva cesta 4, 1370 Logatec
ponedeljek - petek 08:00 - 15:00

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt

ORGON Adam je blagovna znamka edinstvenih izdelkov, ki jih izdelujem ročno in so narejeni izredno natančno. Vgrajene imajo informirane simbole, ki dodatno pripomorejo k pozitivnemu razvoju posameznika. S svojim delovanjem čistijo okolje negativnih vibracij in tako odpirajo najvišje pretoke energij v nas samih in v okolju, v katerem živimo.