Osebni horoskop     Izračun rojstnega horoskopa     Zakaj astrologija deluje?

Astrologija

Astrologija je veliko več kot horoskop v nedeljskem časopisu. Je znanje, staro več tisoč let, ki prevaja »jezik Vesolja« v uporabne in konkretne informacije o posamezniku ter o Življenju nasploh. Splošno mnenje o astrologiji pa je med ljudmi vse prej kot jasno in pozitivno. Ob besedi »astrologija« mnogi dobijo asociacijo na vedeževanje, ob besedi »astrolog« pa ugledajo v svoji predstavi čudaškega posebneža, ki prerokuje prihodnost naivnim ljudem v stiski. Astrologija je vse prej kot to!

To je prastara veda vredna vsega spoštovanja, ki so jo kot kompleksno in nadvse dragoceno znanost proučevali številni ugledni možje skozi vso zgodovino človeštva. Zaradi natančnosti analiz in napovedi o dogodkih, ki naj bi se zgodili v prihodnosti, so bili velikokrat tudi preganjani.

O pomenu astrologije razlaga tudi ugledni dr. Carl Gustav Jung, znameniti švicarski psihiater ter utemeljitelj transpersonalne psihologije in psihoterapije, ki je bil izjemen astrolog in velja za očeta psihološke astrologije. Njegova dognanja so še dandanes predmet razprav in proučevanja vseh sodobnih psihoterapevtskih vej.

V zadnjih letih se tudi pri nas veča zanimanje za tehnike osebnega napredka, seveda tudi za astrologijo. Skozi analizo rojstne karte lahko prepoznamo pot, ki nam je »namenjena« in dobimo namige, kako osebnostno napredovati.

Iz osebnih postavitev v natalni karti lahko dobimo odgovor, zakaj se obnašamo na določen način v dani situaciji, zakaj nam nekaj ustreza ali ne, zakaj imamo določene notranje potrebe; razumemo zakaj se partner obnaša na določen način (ali mi do njega); razberemo način naše komunikacije z drugimi itd. Astrologija nam poleg vsega omenjenega da tudi namige, v katero smer teče in bo teklo naše Življenje, da se na dogodke, ki prihajajo primerno »pripravimo«.

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Cankarjeva cesta 4, 1370 Logatec
ponedeljek - petek 08:00 - 15:00

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kako je narejeno

ORGON Adam je blagovna znamka edinstvenih izdelkov, ki jih izdelujem ročno in so narejeni izredno natančno. Vgrajene imajo informirane simbole, ki dodatno pripomorejo k pozitivnemu razvoju posameznika. S svojim delovanjem čistijo okolje negativnih vibracij in tako odpirajo najvišje pretoke energij v nas samih in v okolju, v katerem živimo.