Orgonit velika piramida, iz kristalov Sodalit, roža življenja

Orgonit velika piramida, iz kristalov Sodalit, roža življenja

Orgonit velika piramida, iz kristalov Sodalit, roža življenja


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Akcijska cena: 110.00

Šifra: PIR-12-2
Teža: 676 g
Širina 12 cm, Višina 7,8 cm

Zaloga: zadnji kos

Sodalit - kristal za mentalno jasnost- odpravlja neodločnost, poveča ustvarjalnost, izboljša spomin in sposobnost učenja ter spodbuja spontano komunikacijo.

Sodalit - kristal za mentalno jasnost

odpravlja neodločnost, poveča ustvarjalnost, izboljša spomin in sposobnost učenja ter spodbuja spontano komunikacijo.

Je kamen mislecev in govorcev. Zelo je priporočljiv za šolarje in študente, da naučeno snov lažje pomnijo in izražajo. Spodbuja logično mišljenje, povečuje optimizem in željo po znanju in resnici. Z njim lažje prepoznavamo in se ognemo miselnim programom, ki nas ne podpirajo. Pomaga tudi pri lažjem navezovanju stikov. 

Zdravje: bolezni jeter, oči, ščitnice, visokem pritisku, vnetju grla ali glasilk, pri hripavosti.

Astrologija: bik, lev, tehtnica, škorpijon,strelec

Orgonit zbira energijo (življenjska sila, či, prana, kozmična energija) iz vesolja in jo očisti. V vsakem orgonitu bakrena spirala ujame elektromagnetna polja, polnilo iz železovih opilkov deluje kot množica majhnih ogledal, ki usmerjajo energijo znotraj orgonita. V vsah orgonitih sta tudi kristala črni turmalin, ki velja za zaščitni kamen ter kamena strela, ki je prav tako vsestranski kristal. Že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti.

Vse komponente v orgonitu OrgonAdam so natančno sestavljene v epoksi smoli.

Sama oblika piramide je nekaj posebnega. Uravnava vse osnovne elemente - ogenj, vodo, zemljo in zrak, hkrati pa vzpostavlja povezavo z etrom. V orgonitni sestavi, v kateri so kristali in kovine v pravi kombinaciji, postane piramida še močnejša. Večje piramide se uporabljajo predvsem v delovnem okolju in prostorih z močnejšimi wi-fi signali in drugo elektronsko opremo (pisarne, dnevne sobe, odprti prostori,...) Idealni prostori za manjše piramide pa so nočne omarice ali kotički, namenjeni sproščanju ali meditaciji.

Naloga drugih kristalov v orgonitu je podpora različnih vidikov našega življenja.
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 90 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Cankarjeva cesta 4, 1370 Logatec
ponedeljek - petek 08:00 - 15:00

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt

ORGON Adam je blagovna znamka edinstvenih izdelkov, ki jih izdelujem ročno in so narejeni izredno natančno. Vgrajene imajo informirane simbole, ki dodatno pripomorejo k pozitivnemu razvoju posameznika. S svojim delovanjem čistijo okolje negativnih vibracij in tako odpirajo najvišje pretoke energij v nas samih in v okolju, v katerem živimo.