Nakit s kristalom granat, roža življenja

Nakit s kristalom granat, roža življenja


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 49.00

Šifra: OBE-VAL-5004
Teža: 17 g
Širina: 3,4 cm, Višina: 1,2 cm

Zaloga: 2

Granat umirja jezo in nočne more, deluje antidepresivno in vliva samospoštovanje. Prinaša upanje in pogum, krepi vztrajnost, poveča željo po aktivnosti in raztaplja nepotrebne mentalne zadržke. Afrodiziak

Kristal granat ugodno vpliva na  srce, krvna plazma, delovanje ščitnice, presnova, ledvice, jetra, vranica, trebušna slinavka, glavoboli, spolne težave

Lastnosti: umirja jezo in nočne more, deluje antidepresivno in vliva samospoštovanje. Prinaša upanje in pogum, krepi vztrajnost, poveča željo po aktivnosti in raztaplja nepotrebne mentalne zadržke. Afrodiziak.

Granat krepi srce, krmili ritem srca in varuje pred koronarnimi obolenji. Ureja krvni pritisk in krepi celoten krvni obtok. Granat oživlja proizvodnjo belih krvnih telesc in varuje pred slabo krvjo. Rdeči granati imajo zelo močan učinek na notranje in zunanje spolne organe. Z granatom se lahko spolni nagon aktivno ohranja in poveča do visokih let. Odpravijo se morebitne slabosti, pa tudi žalost in potrtost. Zelo močne učinke ima tudi na kožo, na obnovo kosti in okostja. Pod vzglavnikom pomaga odraščajočim otrokom pri tvorbi močnih in zdravih kosti. Zaradi svojih aktivnih in zdravilnih moči na krvni obtok nam pomaga pri obolenjih kot sta npr. artritis in revma. Pozdravijo se tudi notranja vnetja in turi, obolenja možganov in slab spomin. Poleg posebna moči, ki jo ima na kri, krepi razen srca še ledvice, jetra, vranico in trebušno slinavko.
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 90 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Cankarjeva cesta 4, 1370 Logatec
ponedeljek - petek 08:00 - 15:00

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt

ORGON Adam je blagovna znamka edinstvenih izdelkov, ki jih izdelujem ročno in so narejeni izredno natančno. Vgrajene imajo informirane simbole, ki dodatno pripomorejo k pozitivnemu razvoju posameznika. S svojim delovanjem čistijo okolje negativnih vibracij in tako odpirajo najvišje pretoke energij v nas samih in v okolju, v katerem živimo.