Nakit s kristalom tigrovo oko

Nakit s kristalom tigrovo oko


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 39.00

Šifra: OBE-PAL-1
Teža: 19 g
Širina: 1,3 cm, Višina: 5,5 cm

Zaloga: 0

Prodano, pošljite povpraševanje

Nakit z orgonitnim obeskom tigrovo oko - kristal nove moči. Živčnim, raztresenim in nepozornim ljudem pomaga pri boljši koncentraciji in osredotočenju. Spodbuja boljši spomin in je dobra opora javnim govorcem.

Kristal tigrovo oko imenujejo tudi kristal nove moči. Učinkovito odpravlja strah in daje občutek varnosti, ščiti pred vsemi vrstami nevarnosti, lajša depresijo, pomaga pri uresničevanju ciljev, krepi samozavest in pripomore k uspehu, podpira vse nove začetke in vzpostavlja harmonijo v življenju, ščiti pred vdorom negativnih energij, krepi želodec in vranico.

Kristal tigrovo oko spodbuja zaupanje, pomaga, da se v zunanjem svetu počutimo bolj domače in varno. Prizemljuje, daje močan občutek varnosti, veča samozavest, vliva vero, spodbuja gibanje in varuje pred uroki. Živčnim, raztresenim in nepozornim ljudem pomaga pri boljši koncentraciji in osredotočenju. Spodbuja boljši spomin in je dobra opora javnim govorcem. 

Astrologija: dvojčka, rak, strelec

Vsak orgonit vsebuje tudi kristal črni turmalin in kameno strelo. Črni turmalin je kamen zaščite in prizemljitve. Ščiti in varuje nas pred negativnimi vplivi vseh vrst. Kamena strela pa je prav tako vsestranski kristal, že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti.
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 90 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Cankarjeva cesta 4, 1370 Logatec
ponedeljek - petek 08:00 - 15:00

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt

ORGON Adam je blagovna znamka edinstvenih izdelkov, ki jih izdelujem ročno in so narejeni izredno natančno. Vgrajene imajo informirane simbole, ki dodatno pripomorejo k pozitivnemu razvoju posameznika. S svojim delovanjem čistijo okolje negativnih vibracij in tako odpirajo najvišje pretoke energij v nas samih in v okolju, v katerem živimo.