Nakit s kristalom malahit

Nakit s kristalom malahit


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 39.00

Šifra: OBE-PAL-3
Teža: 19 g
Širina: 1,3 cm, Višina: 5,5 cm

Zaloga: 7

Nakit z orgonitnim obeskom iz kristala malahit, ki je kristal splošne zaščite. Nudi zaščito pred negativnimi vplivi okolice, odganja strah, krepi samozavest, spodbuja spremembe, čisti zastarele vzorce, na srčnem področju prinaša ravnotežje in harmonijo, pomaga pri sprejemanju spoznanj iz podzavesti, aktivira vizualizacijo in psihične vizije, spodbuja izražanje občutkov, podpira prijateljstva, spodbuja centre za samozdravljenje, uči nas prevzemanja odgovornosti za svoja dejanja, misli in občutke.

Malahit - kristal splošne zaščite. Odganja strah, krepi samozavest, spodbuja spremembe, na srčnem področju prinaša ravnotežje in harmonijo. Pomaga namreč pri težavah s srcem, ženskem zdravju, boleznih dihal, artritisu,vnetjih sklepov, vrtoglavici, morah, težavah s tresavico, kratkotrajnemu spominu, astmi, išiasu in pri revmatičnih obolenjih. Krepi imunski sistem in zmanjšuje apetit.

Lastnosti malahita: kamen za globoko povezanost z našimi koreninami, zemljo. Kristal transformacije, ki vpliva na vašo potrebo po spremembi. Povezuje nas z naravo, je kristal osebne preobrazbe, zelo primeren je kot amulet za zaščito na poti. Predstavlja zvestobo, predanost, praktičnost in odgovornost. Pomaga pri godnih poslovnih odločitvah, varuje pred uroki, pomaga pri nespečnosti in nočnih morah, učinkuje pri dvigu samozavesti in samostojnosti ter odganja strahove. 

Astrologija: bik, devica, škorpijon, strelec, kozorog

Vsak orgonit vsebuje tudi kristal črni turmalin in kameno strelo. Črni turmalin je kamen zaščite in prizemljitve. Ščiti in varuje nas pred negativnimi vplivi vseh vrst. Kamena strela pa je prav tako vsestranski kristal, že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti. 
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 90 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Cankarjeva cesta 4, 1370 Logatec
ponedeljek - petek 08:00 - 15:00

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt

ORGON Adam je blagovna znamka edinstvenih izdelkov, ki jih izdelujem ročno in so narejeni izredno natančno. Vgrajene imajo informirane simbole, ki dodatno pripomorejo k pozitivnemu razvoju posameznika. S svojim delovanjem čistijo okolje negativnih vibracij in tako odpirajo najvišje pretoke energij v nas samih in v okolju, v katerem živimo.