Nakit s kristalom granat

Nakit s kristalom granat


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 39.00

Šifra: OBE-PAL-4
Teža: 19 g
Širina: 1,3 cm, Višina: 5,5 cm

Zaloga: 0

Prodano, pošljite povpraševanje

Nakit z orgonitnim obeskom s kristalom granat, ki je kristal transformacije. Krepi samozavest in pogum, pomaga pri premagovanju strahu, umirja jezo in nočne more. V pomoč nam je v na videz brezizhodnih situacijah, čisti in uravnava delovanje vseh čaker, prinaša jasnost, navdihuje ljubezen in predanost, varuje pred negativnimi vplivi in mislimi ljudi, ki nas želijo psihično destabilizirati, pomaga pri slabokrvnosti, krepi srce, uravnava krvni pritisk ter spodbuja presnovo.

Granat - kristal transformacije

krepi samozavest in pogum, pomaga pri premagovanju straha, umirja jezo, deluje antidepresivno.

Kristal granat ugodno vpliva na  srce, krvna plazma, delovanje ščitnice, presnova, ledvice, jetra, vranica, trebušna slinavka, glavoboli, spolne težave

Lastnosti: umirja jezo in nočne more, deluje antidepresivno in vliva samospoštovanje. Prinaša upanje in pogum, krepi vztrajnost, poveča željo po aktivnosti in raztaplja nepotrebne mentalne zadržke. Afrodiziak.

Granat krepi srce, krmili ritem srca in varuje pred koronarnimi obolenji. Ureja krvni pritisk in krepi celoten krvni obtok. Granat oživlja proizvodnjo belih krvnih telesc in varuje pred slabo krvjo. Rdeči granati imajo zelo močan učinek na notranje in zunanje spolne organe. Z granatom se lahko spolni nagon aktivno ohranja in poveča do visokih let. Odpravijo se morebitne slabosti, pa tudi žalost in potrtost. Zelo močne učinke ima tudi na kožo, na obnovo kosti in okostja. Pod vzglavnikom pomaga odraščajočim otrokom pri tvorbi močnih in zdravih kosti. Zaradi svojih aktivnih in zdravilnih moči na krvni obtok nam pomaga pri obolenjih kot sta npr. artritis in revma. Pozdravijo se tudi notranja vnetja in turi, obolenja možganov in slab spomin. Poleg posebna moči, ki jo ima na kri, krepi razen srca še ledvice, jetra, vranico in trebušno slinavko.

Granat se je že zdavnaj izkazal kot varuh pravega prijateljstva. Bilo je že opaženo, da se granat pri napetih fazah v partnerstvu obarva temno ali črno. Če opazite takšno spremembo, se pogovorite s partnerjem o težavah in opazili boste, kako se je njegova barva spremenila v tipično rdečo barvo ljubezni. S svojo veliko močjo pomaga k večji volji in samozaupanju, kar daje moč za doseganje zadanih ciljev.

Granat daje nedvomno največjo moč s polaganjem na spolno čakro (tri prste pod popokom) in bazični center (trebuh). Od tukaj opazite močan vpliv na kosti in hrbtenico kot tudi na notranje organe. Predvsem pa globoko rdeč ogenj granata odpravi globoko ležeča duševna obolenja.

Astrologija: škorpijon, kozorog, vodnar, lev

Vsak orgonit vsebuje tudi kristal črni turmalin in kameno strelo. Črni turmalin je kamen zaščite in prizemljitve. Ščiti in varuje nas pred negativnimi vplivi vseh vrst. Kamena strela pa je prav tako vsestranski kristal, že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti.
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 90 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Cankarjeva cesta 4, 1370 Logatec
ponedeljek - petek 08:00 - 15:00

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt

ORGON Adam je blagovna znamka edinstvenih izdelkov, ki jih izdelujem ročno in so narejeni izredno natančno. Vgrajene imajo informirane simbole, ki dodatno pripomorejo k pozitivnemu razvoju posameznika. S svojim delovanjem čistijo okolje negativnih vibracij in tako odpirajo najvišje pretoke energij v nas samih in v okolju, v katerem živimo.