Nakit s kristalom lunin kamen

Nakit s kristalom lunin kamen


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 49.00

Šifra: OBE-PAL-5
Teža: 19 g
Širina: 1,3 cm, Višina: 5,5 cm

Zaloga: 4

Nakit z orgonitnim obeskom iz kristala lunin kamen, ki je kristal ravnovesja. Ugodno vpliva na delovanje žleze hipofize, krmili in harmonizira ženske hormone, močni vpliv ima tudi na žlezni sistem ščitnice, vranice, trebušne slinavke in bezgavke, skrbi, da se hormonske spremembe uravnovesijo. Izboljšuje spomin, miri nočne more in depresije, odpravlja stres in bolečine, izboljša umske in fizične sposobnosti, prinaša veselje in radost, njegov največji učinek pa je, da umirja čustva, pozitivno deluje na limfni sistem in vse žleze z notranjim izločanjem.

Mesečev (lunin) kamen – kristal ravnovesja

Zdravje: ženski reproduktivni organi, pomaga pri zanositvi in težavah v nosečnosti ter uravnava hormonski cikel.

Lastnosti: lunin kamen je simbol večne ljubezni. Prinaša mir in srečo, vzpostavlja ravnovesje ženskih energij, prebuja ustvarjalnost, krepi intuicijo, je simbol večne ljubezni. Prinaša globok mir, harmonijo in ravnovesje. Je talisman zaščite za svetovne popotnike, odličen za darilo strastnim zaljubljencem.prinaša mir, harmonijo in ravnovesje. Prinaša veselje do življenja, sprošča in nam se pomaga znebiti strahov. 

Astrologija: rak, ribi 

Orgonit zbira energijo (življenjska sila, či, prana, kozmična energija) iz vesolja in jo očisti. V vsakem orgonitu bakrena spirala ujame elektromagnetna polja, polnilo iz železovih opilkov deluje kot množica majhnih ogledal, ki usmerjajo energijo znotraj orgonita. V vsah orgonitih sta tudi kristala črni turmalin, ki velja za zaščitni kamen ter kamena strela, ki je prav tako vsestranski kristal. Že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti.

Vse komponente v orgonitu OrgonAdam so natančno sestavljene v epoksi smoli.
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 90 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Cankarjeva cesta 4, 1370 Logatec
ponedeljek - petek 08:00 - 15:00

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt

ORGON Adam je blagovna znamka edinstvenih izdelkov, ki jih izdelujem ročno in so narejeni izredno natančno. Vgrajene imajo informirane simbole, ki dodatno pripomorejo k pozitivnemu razvoju posameznika. S svojim delovanjem čistijo okolje negativnih vibracij in tako odpirajo najvišje pretoke energij v nas samih in v okolju, v katerem živimo.