Nakit s kristalom več barvni turmalin

Nakit s kristalom več barvni turmalin


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 39.00

Šifra: OBE-PAL-6
Teža: 19 g
Širina: 1,3 cm, Višina: 5,5 cm

Zaloga: 12

Orgonitni nakit z obeskom iz kristala črni turmalin je kamen ozemljitve in zaščite. Prečiščuje z duhovnimi energijami in uravnoveša delovanje vseh čaker. Tvori ščit okoli telesa, odstranjuje blokade, razprši negativno energijo in opozarja na rešitve za specifične probleme, prežene občutje žrtve in privablja navdih, sočutje in blaginjo, je močni duševni zdravilec, pretvarja negativne miselne vzorce v pozitivne, povečuje duševno vitalnost, zmanjšuje škodljive vplive sevanj, deluje usmerjeno in zaščiti pred negativnimi misli ljudi.

Črni turmalin - kamen ozemljitve in zaščite, odstranjuje blokade, razprši negativno energijo, povečuje duševno vitalnost.

Ta kristal odganja negativno energijo. Priporočljivo je, da tak obesek nosijo tisti, ki jih obkroža negativna energija. Orgonitni nakit pomaga v časih krize, saj odganja stres. Neguje notranjo modrost, pogum, stabilnost in potrpežljivost. Krepi naš imunski sistem. Pospešuje celjenje ran in lajša bolečine. Razstruplja telo, odbija in blokira negativne energije, da nas ne morejo doseči. Harmonizira in čisti vse čakre. 

Astrologija: lev, devica, tehtnica, kozorog

Vsak orgonit vsebuje tudi  kameno strelo, ki je prav tako vsestranski kristal, že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti.
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 90 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Cankarjeva cesta 4, 1370 Logatec
ponedeljek - petek 08:00 - 15:00

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt

ORGON Adam je blagovna znamka edinstvenih izdelkov, ki jih izdelujem ročno in so narejeni izredno natančno. Vgrajene imajo informirane simbole, ki dodatno pripomorejo k pozitivnemu razvoju posameznika. S svojim delovanjem čistijo okolje negativnih vibracij in tako odpirajo najvišje pretoke energij v nas samih in v okolju, v katerem živimo.