Nakit s kristali sončev kamen, črni turmalin, metatron

Nakit s kristali sončev kamen, črni turmalin, metatron


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 39.00

Šifra: OBE-VAL-1
Teža: 23 g
Premer: 3,5 cm, Debelina: 1,2 cm

Zaloga: 2

Nakit z orgonitnim obeskom iz kristalov sončev kamen in črni turmalin je magična kombinacija. Sončev kamen je kristal notranje širitve. Odganja strahopetnost, povečuje vitalnost, odstranjuje strah, Črni Turmalin velja za kamen ozemljitve in zaščite. Prečiščuje z duhovnimi energijami in uravnoveša delovanje vseh čaker. Tvori ščit okoli telesa, odstranjuje blokade, razprši negativno energijo in opozarja na rešitve za specifične probleme, prežene občutje žrtve in privablja navdih, sočutje in blaginjo.

Sončev kamen - kristal notranje širitve - daje navdih tistim, ki so zapadli v stanje pesimizma. Je kamen osebne moči. Še posebej se priporoča tistim, ki so se znašli v čustveno odvisnih odnosih ali so izgubili partnerja. Blaži stres in strah, dobro pa se obnese tudi pri fobijah pred temnimi in zaprtimi prostori.

Sončev kamen je kristal, ki tistega, ki ga nosi, spodbuja k uresničevanju sanj. Je kamen veselja in radosti, odseva pozitivnost in moč sončne svetlobe. Je kristal, ki vpliva na osebno svobodo, osebno moč in povečevanje energije. Od nekdaj velja za kristal voditeljev. Okrepi namreč vse naše sposobnosti, potenciale in talente.

Zdravje: pomoč pri okrevanju po operacijah, moč, apetit, hitrejše celjenje in ozdravitev

Ta kristal odganja negativno energijo. Priporočljivo je, da tak obesek nosijo tisti, ki jih obkroža negativna energija. Orgonitni nakit pomaga v časih krize, saj odganja stres. Neguje notranjo modrost, pogum, stabilnost in potrpežljivost. Krepi naš imunski sistem. Pospešuje celjenje ran in lajša bolečine. Razstruplja telo, odbija in blokira negativne energije, da nas ne morejo doseči. Harmonizira in čisti vse čakre. 

Astrologija: lev, devica, tehtnica, kozorog

Vsak orgonit vsebuje tudi  kameno strelo, ki je prav tako vsestranski kristal, že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti.
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 90 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Cankarjeva cesta 4, 1370 Logatec
ponedeljek - petek 08:00 - 15:00

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt

ORGON Adam je blagovna znamka edinstvenih izdelkov, ki jih izdelujem ročno in so narejeni izredno natančno. Vgrajene imajo informirane simbole, ki dodatno pripomorejo k pozitivnemu razvoju posameznika. S svojim delovanjem čistijo okolje negativnih vibracij in tako odpirajo najvišje pretoke energij v nas samih in v okolju, v katerem živimo.