Nakit s kristali sodalit, črni turmalin, roža življenja

Nakit s kristali sodalit, črni turmalin, roža življenja


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 39.00

Šifra: OBE-VAL-6
Teža: 23 g
Premer: 3,5 cm, Debelina: 1,2 cm

Zaloga: zadnji kos

Serpentin je zelo je priporočljiv za šolarje in študente, da naučeno snov lažje pomnijo in jo izražajo. Spodbuja logično mišljenje, povečuje optimizem in željo po znanju in resnici.

Sodalit - kristal za mentalno jasnost - odpravlja neodločnost, poveča ustvarjalnost, izboljša spomin in sposobnost učenja ter spodbuja spontano komunikacijo.navedena cena se nanaša na en kos kristala.

Je kamen mislecev in govorcev. Zelo je priporočljiv za šolarje in študente, da naučeno snov lažje pomnijo in izražajo. Spodbuja logično mišljenje, povečuje optimizem in željo po znanju in resnici. Z njim lažje prepoznavamo in se ognemo miselnim programom, ki nas ne podpirajo. Pomaga tudi pri lažjem navezovanju stikov. 

Zdravje: bolezni jeter, oči, ščitnice, visokem pritisku, vnetju grla ali glasilk, pri hripavosti.

Astrologija: bik, lev, tehtnica, škorpijon,strelec

Vsak orgonit vsebuje tudi kristal črni turmalin in kameno strelo. Črni turmalin je kamen zaščite in prizemljitve. Ščiti in varuje nas pred negativnimi vplivi vseh vrst. Kamena strela pa je prav tako vsestranski kristal, že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti.
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 90 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Cankarjeva cesta 4, 1370 Logatec
ponedeljek - petek 08:00 - 15:00

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt

ORGON Adam je blagovna znamka edinstvenih izdelkov, ki jih izdelujem ročno in so narejeni izredno natančno. Vgrajene imajo informirane simbole, ki dodatno pripomorejo k pozitivnemu razvoju posameznika. S svojim delovanjem čistijo okolje negativnih vibracij in tako odpirajo najvišje pretoke energij v nas samih in v okolju, v katerem živimo.