Nakit s kristali hrizokola, črni turmalin, metatron

Nakit s kristali hrizokola, črni turmalin, metatron


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 39.00

Šifra: OBE-VAL-7
Teža: 23 g
Premer: 3,5 cm, Debelina: 1,2 cm

Zaloga: 2

Kristal hrizokola odstranjuje negativne energije, pomaga pri procesu sprememb (menjava službe, začetki, konci razmerja,...). Je kamen podpore, viša motivacijo in pomaga pri soočanju s težavami.

Kristal hrizokola – kamen duševnega ravnovesja

Zdravje: pljuča, želodec, prebavni trakt, reproduktivni organi, menstrualni krči, PMS, niža krvni tlak, krepi imunski sistem, pospešuje celjenje opeklin (koža)

Lastnosti hrizokole: pomirja in odpravlja negativna čustva ter odpravlja stres. Očisti in ponovno napolni z energijo vse čakre in jih poveže z božanskim. Krepi ljubezen do nas samih in drugih, izboljšuje komunikacijo. Krepi žensko energijo. 

Astrologija: bik, dvojčka, devica

Vsak orgonit vsebuje tudi kristal črni turmalin in kameno strelo. Črni turmalin je kamen zaščite in prizemljitve. Ščiti in varuje nas pred negativnimi vplivi vseh vrst. Kamena strela pa je prav tako vsestranski kristal, že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti.
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 90 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Cankarjeva cesta 4, 1370 Logatec
ponedeljek - petek 08:00 - 15:00

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt

ORGON Adam je blagovna znamka edinstvenih izdelkov, ki jih izdelujem ročno in so narejeni izredno natančno. Vgrajene imajo informirane simbole, ki dodatno pripomorejo k pozitivnemu razvoju posameznika. S svojim delovanjem čistijo okolje negativnih vibracij in tako odpirajo najvišje pretoke energij v nas samih in v okolju, v katerem živimo.