Nakit s kristalom riolit, metatron

Nakit s kristalom riolit, metatron


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 39.00

Šifra: OBE-VAL-21
Teža: 23 g
Premer: 3,5 cm, Debelina: 1,2 cm

Zaloga: zadnji kos

Riolit krepi in odpravlja blokade na čakri solarnega pleksusa, ki se nahaja tik pod prsnico in je center energije, povezan z vašim egom. Kadar je ta čakra pretočna, vas njena energija poganja, da verjamete vase in dosegate cilje, ki ste si jih zastavili.

Orgonitni obesek - orgonit s kristalom riolit in simbolom roža življenja je kristal pozitivnih sprememb. Vpliva na naše čustvovanje in nam pomaga prepoznavati za nas ugodne in neugodne spremembe. Krepi samozavest in spodbuja odločnost.

Riolit pomaga pri težavah z želodcem, jetri, trebušno slinavko in vranico. Priporočljiv je tudi za ljudi, ki imajo težave z živci in mišičnim aparatom. 

Lastnosti riolita: odpravlja zavist, neodločnost, pozabljivost in strahove.

Astrologija: bik, dvojčka, strelec, vodnar

Vsak orgonit vsebuje tudi kristal črni turmalin in kameno strelo. Črni turmalin je kamen zaščite in prizemljitve. Ščiti in varuje nas pred negativnimi vplivi vseh vrst. Kamena strela pa je prav tako vsestranski kristal, že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti. 
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 90 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Cankarjeva cesta 4, 1370 Logatec
ponedeljek - petek 08:00 - 15:00

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt

ORGON Adam je blagovna znamka edinstvenih izdelkov, ki jih izdelujem ročno in so narejeni izredno natančno. Vgrajene imajo informirane simbole, ki dodatno pripomorejo k pozitivnemu razvoju posameznika. S svojim delovanjem čistijo okolje negativnih vibracij in tako odpirajo najvišje pretoke energij v nas samih in v okolju, v katerem živimo.