Nakit s kristalom čaroit, metatron

Nakit s kristalom čaroit, metatron


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 39.00

Šifra: OBE-VAL-23
Teža: 23 g
Premer: 3,5 cm, Debelina: 1,2 cm

Zaloga: 0

Prodano, pošljite povpraševanje

Čaroit usklajuje obe možganski polovici, izboljšuje način presoje, ki temelji tako na racionalnem umu kot tudi na intuiciji. Čaroit je kristal močnih čustev in uživanja v življenjskih radostih.

Žlahtni kamni se pogosto del amuletov za zaščito popotnikov. Posebno moč zaščite na potovanjih pripisujejo kamnu ametist, čaroit in tigrovo oko.

ČAROIT  – kamen intenzivnih čustev

Zdravje: normalizira krvni pritisk, lajša krče, bolečine, umirja vegetativni živčni sistem. Odpravlja anksioznost ter pomaga pri nespečnosti in nočnih morah. Ugodno deluje pri aritmiji ter bronhitisu. Blagodejno vpliva na ledvice in pljuča ter zdravi kožna obolenja.

Lastnosti:  krepi tolerantnost in nam pomaga pri odpuščanju. Pomaga nam ozdraviti čustvene usedline, ki nas blokirajo, ter tako prebudi čustva, ki so bila prikrita. V medsebojne odnose prinaša ljubezen, zato je primeren za reševanje partnerskih težav. Umirja tudi agresijo, blaži stres in skrbi. V stresnih situacijah krepi vzdržljivost ter občutek varnosti in nam pomaga, da se prepustimo toku življenja. Izboljšuje spomin.

Astrologija: strelec, škorpijon, tehtnica, dvojčka, devica

Vsak orgonit vsebuje tudi kristal črni turmalin in kameno strelo. Črni turmalin je kamen zaščite in prizemljitve. Ščiti in varuje nas pred negativnimi vplivi vseh vrst. Kamena strela pa je prav tako vsestranski kristal, že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti.
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 90 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Cankarjeva cesta 4, 1370 Logatec
ponedeljek - petek 08:00 - 15:00

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt

ORGON Adam je blagovna znamka edinstvenih izdelkov, ki jih izdelujem ročno in so narejeni izredno natančno. Vgrajene imajo informirane simbole, ki dodatno pripomorejo k pozitivnemu razvoju posameznika. S svojim delovanjem čistijo okolje negativnih vibracij in tako odpirajo najvišje pretoke energij v nas samih in v okolju, v katerem živimo.