Nakit s kristalom lapis lazuli, triskelion

Nakit s kristalom lapis lazuli, triskelion


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 39.00

Šifra: OBE-VAL-24
Teža: 23 g
Premer: 3,5 cm, Debelina: 1,2 cm

Zaloga: zadnji kos

Lapis lazuli je primeren kristal za nemirne otroke oziroma za otroke z motnjami koncentracijie. Deluje tako, da na energijski ravni vpliva na izboljšanje spomina, spodbuja modrost in dobro presojo. Lapis lazuli je kristal za izboljšanje intelektualnih sposobnosti, spodbuja željo po razumevanju in novem znanju, pomaga sprostiti potlačeno jezo in čustvene blokade.

Kristal lapis lazuli velja za kamen prebujene zavesti. Izboljšuje cirkulacijo krvi in srčni ritem, pomaga pri vrtoglavici. Blaži nespečnost, ugodno vpliva na oči, grlo, žrelo in glasilke. Lajša krče in togost. Vpliva na celotni živčni sistem in znižuje krvni tlak.

Lastnosti lapis lazuli-ja: primeren kristal za nemirne otroke oziroma za otroke z motnjami koncentracije. Deluje tako, da na energijski ravni vpliva na izboljšanje spomina, spodbuja modrost in dobro presojo. Lapis lazuli je kristal za izboljšanje intelektualnih sposobnosti, spodbuja željo po razumevanju in novem znanju, pomaga sprostiti potlačeno jezo in čustvene blokade.

Je kamen prijateljstva in ljubezni. Pomirja kožo pri pikih in vbodih insektov, preprečuje škodljive navade in odvisnosti. Izboljša sposobnost izražanja, spodbuja duhovno rast,odganja depresije in strahove, vliva pogum in krepi samostojnost. 

Trisekelion je sveti simbol, sestavljen iz trojne spirale, ki kaže rotacijsko simetrijo. Pojavlja se v mnogih starih kulturah, na znameniti megalitski grobnici Newgrange na Irskem, ki je bila zgrajena okoli 3200 pr. n. št, tudi v antični grški kulturi. Triskelion je tudi starodaven simbol Sicilije z glavo Gorgone, katere lasje so kače, iz katerih izžarevajo tri noge, ki so upognjene v kolenu. 

Gre za simbol treh povezanih spiral. Videti je, kakor da vsaka išče svojo smer, a so vseeno vse povezane v eno celoto. Ves čas daje občutek gibanja. V gibanju pa je skrivnost uspeha. Konec koncev se v našem vesolju vse vrti.

Vsak orgonit vsebuje tudi kristal črni turmalin in kameno strelo. Črni turmalin je kamen zaščite in prizemljitve. Ščiti in varuje nas pred negativnimi vplivi vseh vrst. Kamena strela pa je prav tako vsestranski kristal, že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti.

 
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 90 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Cankarjeva cesta 4, 1370 Logatec
ponedeljek - petek 08:00 - 15:00

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt

ORGON Adam je blagovna znamka edinstvenih izdelkov, ki jih izdelujem ročno in so narejeni izredno natančno. Vgrajene imajo informirane simbole, ki dodatno pripomorejo k pozitivnemu razvoju posameznika. S svojim delovanjem čistijo okolje negativnih vibracij in tako odpirajo najvišje pretoke energij v nas samih in v okolju, v katerem živimo.