Nakit s kristalom rdeče tigrovo oko, triskelion

Nakit s kristalom rdeče tigrovo oko, triskelion


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 39.00

Šifra: OBE-VAL-25
Teža: 23 g
Premer: 3,5 cm, Debelina: 1,2 cm

Zaloga: 0

Prodano, pošljite povpraševanje

Rdeče tigrovo oko pomirja, daje občutek varnosti, v kriznih situacijah ohranja iskro zaupanja, osvobaja od intelektualnih strahov, vliva novo moč, da uvidimo svetla izhodišča v temnih življenjskih obdobjih, prinaša toplino, srečo in razumevanje

Žlahtni kamni se pogosto del amuletov za zaščito popotnikov. Ta paličast obesek s rdečim tigrovim očesom in simbolom triselion je namenjen vsem, ki želijo uravnovesiti pozitivne in negativne energije, krepi samozavest, umirja kaos v vašem življenju, pomaga, da  najdemo notranji mir, ustvari močno vez z zemljo, krepi telesno moč in vitalnost.

Trisekelion je simbol, sestavljen iz trojne spirale, ki kaže rotacijsko simetrijo. Pojavlja se v mnogih starih kulturah, na znameniti megalitski grobnici Newgrange na Irskem, ki je bila zgrajena okoli 3200 pr. n. št, tudi v antični grški kulturi. Triskelion je tudi starodaven simbol Sicilije z glavo Gorgone, katere lasje so kače, iz katerih izžarevajo tri noge, ki so upognjene v kolenu. 

Gre za simbol treh povezanih spiral. Videti je, kakor da vsaka išče svojo smer, a so vseeno vse povezane v eno celoto. Ves čas daje občutek gibanja. V gibanju pa je skrivnost uspeha. Konec koncev se v našem vesolju vse vrti.

Vsak orgonit vsebuje tudi kristal črni turmalin in kameno strelo. Črni turmalin je kamen zaščite in prizemljitve. Ščiti in varuje nas pred negativnimi vplivi vseh vrst. Kamena strela pa je prav tako vsestranski kristal, že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti.

 

 




Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 90 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Cankarjeva cesta 4, 1370 Logatec
ponedeljek - petek 08:00 - 15:00

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt

ORGON Adam je blagovna znamka edinstvenih izdelkov, ki jih izdelujem ročno in so narejeni izredno natančno. Vgrajene imajo informirane simbole, ki dodatno pripomorejo k pozitivnemu razvoju posameznika. S svojim delovanjem čistijo okolje negativnih vibracij in tako odpirajo najvišje pretoke energij v nas samih in v okolju, v katerem živimo.