Nakit s kristalom zeleni kalcit

Nakit s kristalom zeleni kalcit


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 49.00

Šifra: OBE-PAL-54
Teža: 19 g
Širina: 1,3 cm, Višina: 5,5 cm

Zaloga: 4

Zeleni kalcit je kristal očiščenja. Ima zelo močno odvajalno funkcijo, ki omogoča očiščenje negativnih energij, stresa in napetosti v telesu. Pomaga pri čustvenem in duševnem ravnovesju.

Zeleni kalcit je kamen očiščenja. Ima močno odvajalno funkcijo, ki omogoča očiščenje negativnih energij, stresa in napetosti v telesu. Pomaga pri čustvenem in duševnem ravnovesju. Z njegovo pomočjo lahko osvobodimo blokirana čustva. Pomaga pri topljenju starih energetskih vzorcev in prepričanj.. Pomaga nam v času duševnih sprememb ali velikih prehodov. Zeleni kalcit tudi privlači denar.

Astrologija: rak, ribi, lev, tehtnica

Lastnosti zelenega kalcita:stimulira imunski sistem, pomaga pri boleznih srca, sklpov, kosti, pri osteoporozi, zobobolu, nespečnosti in stresu, zmanjšuje potenje, preprečuje slabosti, pospešuje okrevanje po operacijah, krepi spomin. 

Vsak orgonit vsebuje tudi kristal črni turmalin in kameno strelo. Črni turmalin je kamen zaščite in prizemljitve. Ščiti in varuje nas pred negativnimi vplivi vseh vrst. Kamena strela pa je prav tako vsestranski kristal, že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti.
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 90 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Cankarjeva cesta 4, 1370 Logatec
ponedeljek - petek 08:00 - 15:00

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt

ORGON Adam je blagovna znamka edinstvenih izdelkov, ki jih izdelujem ročno in so narejeni izredno natančno. Vgrajene imajo informirane simbole, ki dodatno pripomorejo k pozitivnemu razvoju posameznika. S svojim delovanjem čistijo okolje negativnih vibracij in tako odpirajo najvišje pretoke energij v nas samih in v okolju, v katerem živimo.