Orgonitni obesek, Lapis lazuli, Roža življenja 2

Orgonitni obesek, Lapis lazuli, Roža življenja 2


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 39.00

Šifra: OBE-VAL-106
Teža: 23 g
Širina: 3,5 cm, Višina: 1,2 cm

Zaloga: 0

Prodano, pošljite povpraševanje

Lapis lazuli podpira pri boleznih srca, ščitnice, krvi, grla, pljuč, alergijah, vnetjih, pogostem bruhanju, glavobolu, slabostih, epilepsijah, menstrualnih krčih, vročini, holesterolu, visokem pritisku, debelosti, želodčnih težavah in vnetjih grla.

Okrogli obesek - orgonit s kristalom lapis lazuli in simbolom roža življenja velja za kamen prebujene zavesti. Izboljšuje cirkulacijo krvi in srčni ritem, pomaga pri vrtoglavici. Blaži nespečnost, ugodno vpliva na oči, grlo, žrelo in glasilke. Lajša krče in togost. Vpliva na celotni živčni sistem in znižuje krvni tlak.

Lastnosti lapis lazuli-ja: primeren kristal za nemirne otroke oziroma za otroke z motnjami koncentracije. Deluje tako, da na energijski ravni vpliva na izboljšanje spomina, spodbuja modrost in dobro presojo. Lapis lazuli je kristal za izboljšanje intelektualnih sposobnosti, spodbuja željo po razumevanju in novem znanju, pomaga sprostiti potlačeno jezo in čustvene blokade.

Je kamen prijateljstva in ljubezni. Pomirja kožo pri pikih in vbodih insektov, preprečuje škodljive navade in odvisnosti. Izboljša sposobnost izražanja, spodbuja duhovno rast,odganja depresije in strahove, vliva pogum in krepi samostojnost. 

Astrologija:devica, tehtnica, kozorog, vodnar, ribi

Vsak orgonit vsebuje tudi kristal črni turmalin in kameno strelo. Črni turmalin je kamen zaščite in prizemljitve. Ščiti in varuje nas pred negativnimi vplivi vseh vrst. Kamena strela pa je prav tako vsestranski kristal, že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti. 
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 90 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Cankarjeva cesta 4, 1370 Logatec
ponedeljek - petek 08:00 - 15:00

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt

ORGON Adam je blagovna znamka edinstvenih izdelkov, ki jih izdelujem ročno in so narejeni izredno natančno. Vgrajene imajo informirane simbole, ki dodatno pripomorejo k pozitivnemu razvoju posameznika. S svojim delovanjem čistijo okolje negativnih vibracij in tako odpirajo najvišje pretoke energij v nas samih in v okolju, v katerem živimo.