Orgonitni obesek, Ametist, Roža življenja

Orgonitni obesek, Ametist, Roža življenja


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 39.00

Šifra: OBE-VAL-107
Teža: 23 g
Širina: 2,3 cm, Višina: 1,2 cm

Zaloga: zadnji kos

Ametist sodi med najbolj priljubljene kristale. Velja za kamen duhovnosti, spodbuja intuicijo, krepi spomin in voljo, vrača samozavest in osvobaja od različnih strahov. Priporočljiv je za vse, ki se soočajo s pogostimi glavoboli, migrenami, pomanjkanjem energije, stalnimi nahodi in težavami s sinusi.

Okrogli obesek - orgonit s kristalom ametist in simbolom roža življenja je kamen spiritualnosti, duhovnosti. Priporočljiv je za vse, ki se soočajo s pogostimi glavoboli, migrenami, pomanjkanjem energije, stalnimi nahodi in težavami s sinusi. 

Lastnosti ametista: razbija iluzije, krepi čustveno inteligenco, umirja stres, uravnoveša čustva, odpira vrata duhovnega sveta, zelo cenjen kristal v duhovnem svetu. Je kristal duhovnih voditeljev, šamanov in zdravilcev. Njegova barva naj bi po legendi nastala, ko je bog vina polil vino čez čiste kristale.

Astrologija: vodnar, strelec, oven, devica, dvojčka, ribi

Ametist sodi med najbolj priljubljene poldrage kamne. Ščiti pred pijanostjo, uroki, tatovi in klopi. Blaži pike žuželk ali jih preprečuje. varuje nas pred škodljivim sevanjem in zunanjimi psihičnimi pritiski. Spodbuja intuicijo, krepi spomin in voljo, vrača samozavest, osvobaja strahov in pripomore k boljšemu nočnemu spancu. 

Vsak orgonit vsebuje tudi kristal črni turmalin in kameno strelo. Črni turmalin je kamen zaščite in prizemljitve. Ščiti in varuje nas pred negativnimi vplivi vseh vrst. Kamena strela pa je prav tako vsestranski kristal, že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti. 
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 90 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Cankarjeva cesta 4, 1370 Logatec
ponedeljek - petek 08:00 - 15:00

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt

ORGON Adam je blagovna znamka edinstvenih izdelkov, ki jih izdelujem ročno in so narejeni izredno natančno. Vgrajene imajo informirane simbole, ki dodatno pripomorejo k pozitivnemu razvoju posameznika. S svojim delovanjem čistijo okolje negativnih vibracij in tako odpirajo najvišje pretoke energij v nas samih in v okolju, v katerem živimo.