Orgonitni obesek, Malahit, Roža življenja 2

Orgonitni obesek, Malahit, Roža življenja 2


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 39.00

Šifra: OBE-VAL-110
Teža: 23 g
Širina: 3,5 cm, Višina: 1,2 cm

Zaloga: zadnji kos

Malahit - kamen splošne zaščite za podporo pri boleznih srca, revmatičnih obolenjih in krepitvi imunskega sistema. Povezuje nas z naravo, je kristal osebne preobrazbe, zelo primeren je kot amulet za zaščito na poti. Predstavlja zvestobo, predanost, praktičnost in odgovornost. Pomaga pri godnih poslovnih odločitvah, varuje pred uroki, pomaga pri nespečnosti in nočnih morah, učinkuje pri dvigu samozavesti in samostojnosti ter odganja strahove.

Okrogli obesek - orgonit s kristalom malahit in simbolom roža življenja, je namenjen vsem, ki potrebujejo podporo in zaščito. Velja namreč za kamen splošne zaščite.  Pomaga namreč pri težavah s srcem, ženskem zdravju, boleznih dihal, artritisu,vnetjih sklepov, vrtoglavici, morah, težavah s tresavico, kratkotrajnemu spominu, astmi, išiasu in pri revmatičnih obolenjih. Krepi imunski sistem in zmanjšuje apetit.

Lastnosti malahita: kamen za globoko povezanost z našimi koreninami, zemljo. Kristal transformacije, ki vpliva na vašo potrebo po spremembi. Povezuje nas z naravo, je kristal osebne preobrazbe, zelo primeren je kot amulet za zaščito na poti. Predstavlja zvestobo, predanost, praktičnost in odgovornost. Pomaga pri godnih poslovnih odločitvah, varuje pred uroki, pomaga pri nespečnosti in nočnih morah, učinkuje pri dvigu samozavesti in samostojnosti ter odganja strahove. 

Astrologija: bik, devica, škorpijon, strelec, kozorog

Vsak orgonit vsebuje tudi kristal črni turmalin in kameno strelo. Črni turmalin je kamen zaščite in prizemljitve. Ščiti in varuje nas pred negativnimi vplivi vseh vrst. Kamena strela pa je prav tako vsestranski kristal, že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti. 
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 90 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Cankarjeva cesta 4, 1370 Logatec
ponedeljek - petek 08:00 - 15:00

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt

ORGON Adam je blagovna znamka edinstvenih izdelkov, ki jih izdelujem ročno in so narejeni izredno natančno. Vgrajene imajo informirane simbole, ki dodatno pripomorejo k pozitivnemu razvoju posameznika. S svojim delovanjem čistijo okolje negativnih vibracij in tako odpirajo najvišje pretoke energij v nas samih in v okolju, v katerem živimo.