Splošni pogoji poslovanja     Načini plačila in plačilni pogoji     Pravila in cene dostave     Skrb za embalažo

Splošni pogoji poslovanja

Splošne in ostale pogoje poslovanja kot upravitelj določa ORGONITI TOMAŽ ADAM S.P., ki blago in storitve partnerjev - ponudnikov na portalu prodaja v svojem imenu in za svoj račun. ORGONITI TOMAŽ ADAM S.P. odgovarja za objavljene vsebine in izvedbo naročil skladno z objavljenimi pogoji.

Za največje zadovoljstvo naših kupcev skrbimo predvsem s:
• skrbnim in ažurnim vnosom točnih informacij o naši ponudbi
• skrbjo za tehnično in pravno varnost naših obiskovalcev in kupcev
• posebnim posluhom za potrebe naših kupcev in prizadevanjem za reševanje težav, nesporazumov in zapletov
• razpoložljivostjo za dodatna pojasnila ter pomoč tako pred nakupom, med nakupom in v času po nakupu.

Nekaj je narobe
Kljub vsemu trudu in dobri volji, včasih ne gre vse čisto tako, kot pričakujemo. Mogoče je prišlo do napake, nesporazuma, ... (ja, še vedno smo ljudje, ne samo strežniki!). Če potrebujete pomoč ali nasvet se obrnite na lastnika spletne strani Tomaža Adam.

Registrirani uporabniki
Vsak registrirani uporabnik ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi osebno ali kot predstavnik podjetja ali organizacije. Geslo je tajno in znano le uporabniku. Uporabnik je dolžan zagotoviti verodostojne podatke ter varovanje podatkov, tako da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba, pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.


Splošni pogoji
Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila. Fizična oseba je izključno tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. Kupec z registracijo potrjuje, da sprejema splošne pogoje poslovanja objavljene na tej strani in druge objavljene pogoje ter spremembe, ki jih bo upravitelj objavil na teh straneh. ORGONITI TOMAŽ ADAM S.P. in fizične osebe medsebojne obveznosti urejajo s temi splošnimi pogoji in Zakonom o varstvu potrošnikov.

ORGONITI TOMAŽ ADAM S.P. in pravne ter fizične osebe, ki opravljajo pridobitno dejavnost, medsebojne obveznosti urejajo s posebno pogodbo v pisni obliki oziroma sprejemom pogojev ob izvedbi registracije na tej strani. V primerih, ko naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, zanjo veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov le v primerih, ko je to posebej navedeno v samem zakonu.

Komercialni pogoji
Objavljene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Vse cene veljajo za en (1) kos v kolikor ni drugače navedeno.

Odstop od pogodbe
Fizične osebe, ki sklenejo pogodbo na daljavo skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov, imajo pravico, da v štirinajstih dneh na naslov sporočijo, da odstopajo od pogodbe, ne da bi jim bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Vrnitev prejetega naročila na naš naslov v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. V primeru, ko kupec odstopi od pogodbe s sporočilom na e-mail, mora prejeto blago na naš naslov vrniti v tridesetih dneh po sporočilu. V kolikor kupec izdelek začne uporabljati, pa si premisli, izgubi pravico do odstopa od pogodbe. Tudi sicer mora prejeto blago vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Če naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost ter v primerih, ko nakup ni izveden na osnovi pogodbe, sklenjene na daljavo, določila prejšnjega odstavka ne veljajo. Morebitne zahtevke za vračilo blaga bomo v teh in podobnih primerih obravnavali individualno in pri tem v največji možni meri upoštevali vse razloge in okoliščine. Več o postopku vračila izdelkov, reklamacijah ter uveljavljanju pravic v primeru okvare v garanciji ali stvarne napake dobite pri lastniku spletne trgovine - Tomaž Adam.

Naročanje - sklepanje pogodbe na daljavo
Sprejeta naročila obravnavamo kot nepreklicna. Kupec lahko brez dodatnih obveznosti naročilo prekliče v času od izdaje naročila do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo v izvedbi. V primerih oddaje naročil z osebnim prevzemom na sedežu ORGONITI TOMAŽ ADAM S.P. ali drugem izdajnem mestu šteje, da je pogodba dokončno sklenjena s prevzemom in plačilom naročenih izdelkov.
 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt