Moč kristalov     Kristali     Simboli svete geometrije     Astrološka znamenja

ORGONITNI OBESEK S ČRNIM TURMALINOM IN ZLATOM


Kristal črni turmalin v svetu kristalov deluje kot zaščitnik. Obstaja več različnih vrst turmalina, ki pa vsi sodijo v draguljasto mineralno skupino. Ima izrazito, sijočo, črno barvo ter nudi pomoč pri odvračanju negativne energije in ohranja pozitivno in uravnoteženo stanje uma.


Orgonitni obeski s kristalom Lapis lazuli


Nova serija ročno izdelanih Orgon Adam orgonitnih obeskov s kristalom lapis lazuli ponuja kar tri različice – prva vsebuje zgolj kristal lapis lazuli, druga kombinira lapis lazuli s kristalom ljubezni – roževcem, tretji različici pa je poleg lapis lazulija dodano še 22-karatno zlato.


ORGONITNI PODSTAVEK ZA MANIFESTACIJO


Kakšna se ti zdi ideja, da vsako jutro popiješ kozarec vode, ki nosi informacijo o tem, kaj v življenju manifestiraš? Orgonitni podatavek je namenjen prav temu. Da se z njim povežeš in mu predaš namero o tem, kaj želiš priklicati v svoje življenje.


Ametist in roževec - spodbujanje duhovne rasti, čistosti in intuicije plus občutek ljubezni


Orgonitna piramida z ametistom in roževcem je izdelek, ki združuje lastnosti orgonitne energije, ametista in roževca. Ametist je v kristaloterapiji pogosto povezan s spodbujanjem duhovne rasti, čistosti in intuicije. Roževec pa je znan po svoji simboliki ljubezni, sočutja in harmonije.


Zadnja velika in pigmentirana piramida MALAHIT


Izdelal je zgolj dve in se po zaključeni fazi lastne transformacije odločil, da sta to zadnji in edini taki orgonitni piramidi. Njuna zelo posebna oblika, torej trikotnik, število 3 - enakostranični trikotnik (telo-duh-duša) ustvarja obliko, ki v kozmosu pomeni obliko brez napetosti – popolno ravnovesje. Vrh piramide se povezuje z najvišjim, z virom.


Lepota kristala hrizokola


Hrizokola se pogosto uporablja v nakit in okrasnih predmetih, saj je estetsko privlačen kristal, ki se lahko oblikuje in polira v različne oblike. Hrizokola ima tudi spiritualne in zdravilne lastnosti.


Kako bi najbolje predstavil orgonite?


Orgoniti so izdelki, ki so narejeni iz različnih materialov, kot so kristali, kovine in polimerni materiali, ki so združeni v enotno celoto. Orgoniti imajo sposobnost spreminjanja in uravnavanja energije v okolici, kar lahko pozitivno vpliva na ljudi in živali.


Kako zelo so koristne orgonit piramide?


Eden izmed glavnih razlogov za uporabo orgonitnih piramid je njihova sposobnost, da absorbirajo in spreminjajo negativno energijo v pozitivno. To lahko pomaga izboljšati splošno počutje in pomirja duha. Orgonitne piramide so lahko koristne tudi za izboljšanje koncentracije in spodbujanje zdravega spanca.


Moč malahita


Malahit je kristal, ki se pogosto uporablja za zdravilne namene. Verjamemo, da ima številne duhovne in zdravilne lastnosti. Pomaga pri sprostitvi blokad v telesu in energijskih kanalih, kar lahko izboljša pretok energije in izboljša splošno zdravje in dobro počutje. Pomaga tudi pri zdravljenju bolezni dihal, srce, oči in kože. Prav tako verjamemo, da pomaga pri sprejemanju odločitev in vzpostavljanju harmonije v odnosih.


2023 – leto zdravljenja, potrpežljivosti in duhovne rasti


Pa smo ga dočakali – leto zajca po kitajskem horoskopu, leto, ki prinaša obilje in srečo, če se bomo izmojstrili v potrpežljivosti. Leto 2023 je pomembno tudi zato, ker prinaša čas, ko lahko na naši duhovni poti zrastemo in spremenimo stvari.


Dovolj mi je hitenja, tekmovalnosti, preračunljivosti in hinavščine


Brezpogojna ljubezen, orgonitna piramida s kristaloma ametist in roževec. Hitrost sodobnega sveta globoko poškoduje naš občutek za brezpogojno ljubezen. Strup zanjo so hitenje, igranje vlog in tekmovalnost. Ko se umirimo in najdemo globlji stik s sabo, zelo dobro začutimo brezčasnost in vseobsegajočo ljubezen v sebi in okrog nas. Znani občutek nas preplavi in ko smo v njem, ne hitimo, smo pristni in ne čutimo potrebe, da bi s komerkoli tekmovali. Samo smo, povezani z virom, z najvišjo resnico in občutimo svobodo.


Ste se znašli na življenjskem razpotju?


Na prvi pogled barve kristala spominjajo na odsev jasnih in mirnih oči elegantnega tigra, lahko si predstavljamo, da od tod njegovo ime. Vendar – tigrovo oko je energijsko zelo močan kamen, ki povečuje naš pogum, samozavest in prizemljevanje. Znotraj nas zbuja lastnosti in počutje svobodnega, umirjenega tigra.


Konec jokavih obdobij in megle v glavi


Kadar nismo osrediščeni in ne delujemo iz svojega centra, običajno to v telesu občutimo kot razpršenost misli, občutek megle v glavi, ne moremo se spomniti besed, imen, sosledja preteklih dogodkov, pa tudi občutek v telesu ni prijeten, morda nas boli glav


TRANSFORMATIVNI PREBOJ - Orgonitna priramida sončev kamen in zlato (Au)


Zlato je že tisočletja znano kot element, ki pospešuje celično presnovo, še zlasti pa vpliva na krvni obtok in delovanje srca. Zato je koristno pri pomlajevanju izčrpanih organov, zlasti možganov in prebavil. Ugotovili so tudi, da zlato pomaga znova vzpos


Kombinacija treh kristalov za nove začetke v življenju


V življenju se pogostokrat znajdemo na razpotjih in pomembnih prelomnicah. Lahko se ta pomembni trenutek tiče našega osebnega ali partnerskega odnosa – poroka, selitev, rojstvo otroka, odločitev za gradnjo hiše, ločitev, morda smrt bližnje osebe ali pa se


ORGONITNA PIRAMIDA s kristalom SONČEV KAMEN in GRANAT
za POVEČEVANJE OSEBNE MOČ


Kadar se nam v življenju zatika na področju udejanjanja idej in projektov, je sončev kamen tisti kristal, ki podpre naš ogenj in da tisti poriv, ki ga potrebujemo, da stvari in želje popeljemo v življenje.


Piramida za izboljšanje odnosov s čaroitom, ametistom in roževcem


Orgonitna piramida, ki transformira in na nežen način odpira srčno ter kronsko čakro. Omogoča zavedanje na duhovni poti. V medsebojne odnose vnaša ljubezen, zato je zelo podporna pri razreševanju partnerskih in družinskih težav.


Ali orgoniti res delajo?


Elektro magnetno polje v okolici orgonita se zmanjša. Na zmanjšanje vpljiva več dejavnikov, v našem pravilna in natančna izdelava, najboljši materiali, predanost tej zgodbi in velikost kristalov.


Orgonitna piramida za priklic obilja s kristaloma granat, karneol in citrin


Orgonitna piramida za manifestacijo obilja je energetsko eden najmočnejših orgonitov. Združuje namreč tri izjemno močne kristale, ki skupaj pokrijejo celoten spekter obilja. Citrin in karneol sta drobljena, granat pa je pomaknjen v sam vrh piramide in ost


Kristal za žensko zdravje


Mesečev kamen je znan kot najmogočnejši kamen za ženske, saj nas vodi do najbolj prefinjenih, najglobljih plasti naše ženstvenosti ter nam jih pomaga sprejeti.


Orgoniti in njihovo delovanje


S svojo sestavo in obliko namreč vplivajo na spremembo energije v prostoru. Negativna energija vstopa v orgonit, železovi opilki znotraj njega delujejo kot majhna zrcala, ki preusmerjajo energijo v notranjost orgonita, pomemben del so tudi bakrena spirala


Največji orgonit na svetu


Ker je vadbeni prostor Avocada velik, sva si zaželela en sam velik orgonit, ne več manjših. Posvetovala sva se s Tomažem, ki je prostor premeril in določil najboljšo lokacijo zanj. Nato se je lotil izdelave – tako velikega orgonita ni izdelal še nikdar.


Pomen simbola trojnega vozla


Vozel Trojice se imenuje tudi Triquetra in je eden najbolj znanih simbolov v keltski kulturi. Keltsko krščanska cerkev ga je uporabljala za predstavitev Svete Trojice, vendar so druge kulture uporabljale tudi simbol in so mu vsaka pripisovale svoj pomen.


MANIFESTACIJA LJUBEZNI; NEŽNOSTI IN MEHKOBE


Pogostokrat ljudje hrepenimo po bolj ljubečih in prijaznih odnosih, pa vendar te nežnosti ne znamo pripeljati med svoje bližnje, ne glede na to, da se močno trudimo. Kristali imajo posebno moč, da to naredijo.


Orgonit za manifestiranje obilja s kristali citrin, karneol in granat


Manifestacija obilja Ne le denar, tudi priložnosti za posel, prijazni in iskreni odnosi, dobro počutje, dostopnost do zdrave hrane in čistega okolja, varnost pred konflikti, negativnimi energijami ali ljudmi, ki niso dobronamerni, je izraz obilja. Lahko


Orgoniti za zaščito živali


Novost OrgonAdam je orgonitni obesek za hišnega ljubljenčka. Ker so pigmentirani, se lahko barvno ujemajo z ovratnico vašega psa ali mačke. Vsi vsebujejo kristal črni turmalin, ki velja za kristal zaščite. Hišnega ljubljenca ščiti pred boleznimi ali nezgo


Kristali in čakre


Sedem čaker je sedem energijskih središč v našem telesu, ki transformirajo energije, telesu pa pomagajo pri povezovanju z univerzalno vesoljno energijo. Če čakre niso v ravnovesju, se to odraža na našem počutju in delovanju. Ravnovesje lahko vzpostavimo t


Astrologija in kristali


Kateri kristali so pomembni za astrološka znamenja?


Astroorgon – osebni orgonit


Astroorgon pa je orgonit, izdelan po rojstni karti uporabnika. Lahko je večji, v obliki piramide, ali manjši, v obliki obeska ali nihala. Poleg tega, da nevtralizira škodljive energije okolja, osebo, za katero je izdelan, tudi dodatno osebnostno podpira.


Orgonit - velika priramida izdelana po naročilu


Velika petkotna priramida z glavnim kristalom Roževec bo napolnila prostor z energijo ljubezni.


Rastline in kristali


Elektromagnetna energija, ki jo ustvarjajo nekateri kristali, prispeva k bujnejši rasti rastlin. Kristali kamene strele, ki obdajajo vrt in največji kristal, postavljen v središče vrta, izboljšajo rast in moč zelenjave, ki jo obkrožajo.


Predstavitev ekipe Orgon Adam


Tomažu sva se pridružila Saša in Uroš preprosto zato, ker so njegovi izdelki izjemni v vseh pogledih. Toliko znanja, natančnosti, predanosti nisva videla nikjer drugje.


Kako močno naše telo packa elektro smog?


V imenu tehnološkega napredka naše družbe, je tako velika večina prebivalcev EU izpostavljena visokim sevanjem tehničnega izvora, tako nizkofrekvenčnim, kot visokofrekvenčnim. Največji viri negativnih sevanj so dandanes repetitorji za mobilne telefone in


Čista voda – energija življenja


Vodo in njene lastnosti raziskujemo že dolgo časa. Danes ni več nobena skrivnost, da je voda nosilka informacij. Informacije vskrava na svoji poti (zemeljske plasti, vodovod, steklenice, plastenke…) in tako postane neužitna, pitna ali celo zdravilna. Vsebuje vodotopne snovi (magnezij, natrij, kalcij,…) in informacije netopnih. Voda je lahko stoječa, pretočna, obsijana s soncem, prevetrena, v stiku z raznimi kamninami in zemljo.


Kristali za zaščito popotnikov


Nekateri ljudje se rodijo z raziskovalno žilico, ki jih neprestano vleče v nove kraje. Potovanja so čudovita stvar, spoznavanje novih kultur in ljudi pa človeka obogati na prav poseben način. Že v preteklosti so popotniki s sabo na pot jemali amulete – dr


Skrivnostna moč orgonitov


S Tomažem sva sedla v senco na zelenico pred njegovo delavnico. Bil je ravno v procesu izdelave orgonitov v obliki piramide. Sprva nekoliko previdno, nato pa z veliko srčnosti in navdušenjem, mi je razlagal skrivnosti orgonitov.


Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt