O Tomažu     Vizitka

O Tomažu

Tomaž Adam je rojen leta 1976 v Ljubljani, v zodiakalnem znamenju strelca. Že kot otrok se je začel spraševati o ljudem nevidnih silah, ki narekujejo življenje posameznika. Na svoji življenjski poti je začel raziskovati, zakaj različni ljudje reagirajo in delujejo na popolnoma drugačen način, v na prvi pogled istih okoliščinah. Pot ga je med drugim zanesla tudi v Šolo astrologije Astro, kjer je leta 2012 diplomiral. Astrologija mu je začela prinašati konkretne odgovore, zato se še naprej izobražuje in poglablja znanje te neverjetno zanimive vede.


Z vpogledom v različne astrološke karte vidi tendence, ki nam jih »pripravljajo zvezde«. Tu ne govorimo o vedeževanju, temveč o razumevanju energij, ki se nam nakazujejo in v sklopu katerih bomo živeli izkušnje na »aktiviranih« področjih v prihodnosti.


Tomaž izdeluje umetniške orgonite, ki so poleg osnovnega delovanja namenjeni tudi kot dekoracija v vsakem domu. Pri njem je mogoče dobiti orgonit tudi po naročilu, ki služi kot pripomoček za nadomeščanje manjkajočih energij posameznika, družinskih članov ali celotne družine.

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kako je narejeno