Splošni pogoji poslovanja     Načini plačila in plačilni pogoji     Pravila in cene dostave     Skrb za embalažo

Pravila in cene dostave

Obdelava in dostava
Stroški obdelave naročila in dostave enega paketa na naslov v Sloveniji znašajo 6,50 €. Celotni stroški so razvidni iz obračuna pred oddajo vašega naročila.

Dobavni rok
Priprave za dostavo oziroma izdajo vašega naročila stečejo takoj, ko prejmete elektronsko obvestilo, da je vaše naročilo v izvedbi. Predviden rok dostave je pet delovnih dni po prejetem naročilu.

Dostava na izbrani naslov - sklenitev pogodbe na daljavo
Prizadevamo si za čim hitrejšo dostavo prejetih naročil na vaš naslov. Elektronsko pošto in SMS sporočilo, kdaj je vaše naročilo predano dostavni službi, boste prejeli najmanj en dan pred dostavo, tako da se boste lahko ustrezno pripravili. Dostavljamo vse dneve razen ob nedeljah in praznikih. Ob sobotah dostavljamo v ožjem okolišu pošt strankam, ki tudi sicer dobivajo pošto ob sobotah. Ožji okoliš pomeni ulico oziroma kraj, ki ima isti naziv kot pošta. Poseben seznam ne obstaja, zato kupce prosimo, da to preverijo na njihovi pošti. Vaše naročilo bomo dostavili na vhod na izbranem naslovu. Dostava na izbrano mesto v vašem stanovanju, hiši ali pisarni in namestitev izdelka niso vključeni v ceno. Če želite pošiljko sprejeti na svojem službenem naslovu, jo bo ne glede na to, da gre za vaše osebno naročilo, Pošta Slovenije izročila osebi, ki je pooblaščena za sprejem pošte v podjetju. Priporočamo, da se s pooblaščeno osebo za prevzem poštnih pošiljk v vašem podjetju o tem predhodno dogovorite in tudi uredite vse potrebno glede plačila, v kolikor ste izbrali plačilo ob dostavi. V primeru težav se obrnite na najbližjo enoto Pošte Slovenije in dogovorite za dostavo. Naročeno blago, ki ga bomo dostavili iz različnih skladišč, boste prejeli v več paketih.

Osebni nakupi na sejmih
Čeprav prisegamo na spletno prodajo, še vedno lahko naše izdelke kupujete tudi na različnih lokacijah, ki jih sproti objavljamo na naši spletni strani.

Obvestilo!
V kolikor izdelka ne boste kupili v roku treh delovnih dni po prejemu obvestila, da je izdelek pripravljen za izdajo, bomo prednaročilo stornirali.

Dodatna vprašanja in odgovori
Če na tej strani niste našli ustreznega pojasnila, vprašanje posredujte na naš naslov.
 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt