Orgonit podstavek, lapis lazuli

Orgonit podstavek, lapis lazuli

Orgonit podstavek, lapis lazuli


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 90.00

Šifra: POD-10-1
Teža: 383 g
Premer: 9,8 cm, Višina: 3,2 cm

Zaloga: zadnji kos

Orgonitni podstavek ima čudovito sposobnost vodi (čaju, soku,…) spremeniti informacije, ki jih je prejela v različnih okoliščinah, preden je prišla do nas. V orgonit so vgrajeni informirani kristali, ki spremenijo strukturo vodi in jo energijsko oplemenitijo. Voda z orgonitnega podstavka ugodno vpliva na naše zdravje in počutje, kar lahko hitro zaznamo. Z zdravilno energijo sproži fizično regeneracijo telesa in povišuje fizično energijo ter nas krepi.

Lapis lazuli - kamen prebujene zavesti

harmonizira fizično, čustveno in duhovno raven, blagodejno pomirja in prinaša notranji mir. Izboljšuje cirkulacijo krvi in srčni ritem, pomaga pri vrtoglavici. Blaži nespečnost, ugodno vpliva na oči, grlo, žrelo in glasilke. Lajša krče in togost. Vpliva na celotni živčni sistem in znižuje krvni tlak.

Lastnosti lapis lazuli-ja: primeren kristal za nemirne otroke oziroma za otroke z motnjami koncentracije. Deluje tako, da na energijski ravni vpliva na izboljšanje spomina, spodbuja modrost in dobro presojo. Lapis lazuli je kristal za izboljšanje intelektualnih sposobnosti, spodbuja željo po razumevanju in novem znanju, pomaga sprostiti potlačeno jezo in čustvene blokade.

Je kamen prijateljstva in ljubezni. Pomirja kožo pri pikih in vbodih insektov, preprečuje škodljive navade in odvisnosti. Izboljša sposobnost izražanja, spodbuja duhovno rast,odganja depresije in strahove, vliva pogum in krepi samostojnost. 

Astrologija:devica, tehtnica, kozorog, vodnar, ribi

Orgonitni podstavek  ima čudovito sposobnost vodi (čaju, soku,…) spremeniti informacije, ki jih je prejela v različnih okoliščinah, preden je prišla do nas. V orgonit so vgrajeni informirani kristali, ki spremenijo strukturo vodi in jo energijsko oplemenitijo. Voda z orgonitnega podstavka ugodno vpliva na naše zdravje in počutje, kar lahko hitro zaznamo. Z zdravilno energijo sproži fizično regeneracijo telesa in povišuje fizično energijo ter nas krepi.

UPORABA PODSTAVKA: V steklen kozarec ali vrč, nalijemo hladno vodo in jo postavimo na orgonitni podstavek za vsaj dve uri (najbolje pa kar preko noči). Vodo pijemo po požirkih ves dan. Lahko jo tudi prelijemo v steklenico in jo s seboj vzamemo v službo ali na pot. Voda, oplemenitena z energijami kristalov, obdrži blagodejne informacije še nekaj ur po tem, ko smo jo odstranili z orgonitnega podstavka.

Orgonit zbira energijo (življenjska sila, či, prana, kozmična energija) iz vesolja in jo očisti. V vsakem orgonitu bakrena spirala ujame elektromagnetna polja, polnilo iz železovih opilkov deluje kot množica majhnih ogledal, ki usmerjajo energijo znotraj orgonita. V vsah orgonitih sta tudi kristala črni turmalin, ki velja za zaščitni kamen ter kamena strela, ki je prav tako vsestranski kristal. Že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti.

Vse komponente v orgonitu OrgonAdam so natančno sestavljene v epoksi smoli.
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 125 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt