Zdravje

Težave s ščitnico

Lunin kamen nas osvobodi strahu pred operacijami in pred prihodnostjo. Ženskam daje tudi do visoke starosti veselje do življenja, mladosten izgled in ženstvenost.


Prizemljenost

Želja po občutku jasnosti, prizemljenosti in varnosti. Potrebujete več miru in povezanosti s svojimi željami in potrebami?


Odnos mama - hči

Sabina izhaja iz primarne družine z zelo močnimi vzorci pripadnosti in navezanosti. Že pred leti jih je pričela prepoznavati in se nato od njih osvobajati.


Pomoč pri hujšanju

Obstaja morda kristal, ki pomaga pri hujšanju?, zanima Tino. Zadnje tedne pridno telovadi, spremenila je način prehranjevanja in dnevno poskrbi za to, da je umirjena in da je različna čustva ne mečejo iz tira. Potrebujem podporo, vsaj na začetku moje nov


Zdravje novorojenčka

Ozaveščena in seznanjena sta z nevarnostmi elektromagnetnega smoga in ker živita v bloku, kjer je poleg njunega več kot 30 stanovanj, vsak s svojimi električnimi in internetnimi napeljavami, bi novorojenčka želela zaščititi s primernim orgonitom.


Depresija po razhodu s partnerjem

Srečuje se z vse pogostejšimi artritičnim težavami, zaradi močnih bolečin se umika vase in pri sebi opaža znake depresije.


Otroci in covid

Otroci in covid. Časi koronskih ukrepov na žalost najbolj vplivajo na naše šolarje - v svojem mailu ugotavlja Nastja, mama sedmošolke in tretješolca. Odkar obstaja šola na daljavo, maske, razkuževanje rok na vsakem koraku in upoštevanje razdalje, pri svoj


Težave s prebavo

Pogostokrat ga po zaužitju obroka tišči, po nekateri hrani se mu spahuje, ima tudi težave s prebavo. Nekaj težav ima tudi s sluhom in rad bi izboljšal svoj spomin.


Diabetes tip 2

Sanja je pred kratkim dobila diagnozo diabetes tipa 2. Je v obdobju, ko v svoje življenje vnaša mnogo sprememb pri gibanju, prehranjevanju in spreminjanju svojih miselnih vzorcev.


Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt