Orgonit podstavek obilja, citrin, karneol, granat, roža življenja

Orgonit podstavek obilja, citrin, karneol, granat, roža življenja

Orgonit podstavek obilja, citrin, karneol, granat, roža življenja


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 90.00

Šifra: POD-10-106
Teža: 383 g
Širina: 9,8 cm, Višina: 3,2 cm

Zaloga: zadnji kos

Orgonitni podstavek za priklic obilja s kristaloma granat, karneol in citrin. Orgonit za manifestacijo obilja je energetsko eden najmočnejših orgonitov. Združuje namreč tri izjemno močne kristale, ki skupaj pokrijejo celoten spekter obilja.

Orgonit je generator, zbiralec energije, ki jo zaradi svoje sestave neprestano prečiščuje. Zato je najpomembnejša naloga orgonita, da nas ščiti pred elektromagnetnim smogom in nameščen v prostoru, kjer preživimo veliko časa (pisarna, spalnica, dnevna soba) pomaga našim celicam, da se čim hitreje in lažje obnavljajo. Zelo hitro se s pomočjo orgonita izboljša naše počutje, nekatere bolezni se ne pojavljajo več.

Če pa si želimo, da bi nas kristali znotraj orgonita dodatno podprli na določenem področju,  izberimo prave kristale, ki so orgonitu dodani.

Manifestacija obilja

Ne le denar, tudi priložnosti za posel, prijazni in iskreni odnosi, dobro počutje, dostopnost do zdrave hrane in čistega okolja, varnost pred konflikti, negativnimi energijami ali ljudmi, ki niso dobronamerni, je izraz obilja. Lahko ga prikličemo s kristalom, še bolje je, če cel spekter obilja pokrije več kristalov.

V ta namen je izdelan orgonitni podstavek OrgonAdam, ki vsebuje kristale: citrin, karneol in granat.

Citrin– kristal manifestacije in osebne volje, kristal sonca
V njem se prelivajo čisti sončni žarki in odsev sonca na vodni gladini, njegova energija močno pritegne vse, kar je dobro! Spodbuja čiščenje in obnovo energijskega polja. Oddaja pozitivne vibracije, sprošča jezo, prinaša srečo, vliva optimizem, prinaša nove začetke, prinaša blaginjo. Ko ga boste imeli ob sebi, vam bo tako vlil čisto energijo, da boste postali bolj zagnani pri tistem, kar trenutno počnete. Prav tako ugodno vpliva na medsebojne odnose, jih izboljša in vas naredi bolj potrpežljive. Citrin pomaga, da postanete manj občutljivi na kritike in začnete gledati na dogodke s svetle strani.

Karneol - kristal vsestranskega uspeha
Karneol krepi moč izražanja, lajša govorno komunikacijo in vliva pogum. Vrača veselje do življenja, pripomore k stvarnosti in prizemljitvi. Je tudi varovalni kamen, ki spodbuja ustvarjalnost in brivablja bogastvo v naše življenje. Spodbuja boljšo koncentracijo in zmanjšuje stres.

Granat - kristal transformacije
Granat je kristal, ki umirja jezo, strahove iz podzavesti in nočne more, deluje antidepresivno in vliva samospoštovanje. Prinaša upanje in pogum, krepi vztrajnost, poveča željo po aktivnosti in raztaplja nepotrebne mentalne zadržke. Je tudi največji afrodiziak med kristali. Pomaga k močnejši volji pri doseganju zastavljenih ciljev in odganja ljudi, ki niso dobronamerni.
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 125 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt