Nakit s kristali serpentin, črni turmalin, metatron

Nakit s kristali serpentin, črni turmalin, metatron


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 55.00

Šifra: OBE-VAL-9
Teža: 23 g
Premer: 3,5 cm, Debelina: 1,2 cm

Zaloga: zadnji kos

Serpentinus v latinščini pomeni kača, velja za zaščitni kamen, ščiti pred ugrizi kač in vsemi oblikami zastrupitev. V času dojenja pripomore k tvorbi mleka, na fizični ravni deluje očiščujoče.

Orgonitni obesek s kristalom serpentin velja za kamen novih začetkov.

Zdravje: Blaži srčno aritmijo in izboljšuje libido. Uravnava razmerje hemoglobina ter razstruplja. Ugodno vpliva na pljuča, ledvice, timus in srce. Uravnava delovanje žlez, uravnoveša hormone in s tem blaži menjavo razpoloženja. Eliksir pomaga pri ledvičnih in želodčnih boleznih, uravnava želodčno kislino, sprošča krče in blaži menstrualne bolečine.

Lastnosti serpentina: Krepi toleranco, modrost in samokontrolo. Vzpostavlja ravnovesje med mentalno in čustveno ravnjo. Umirja nervozo in stres. Prinaša miren spanec. Je kamen novih začetkov, saj odpravlja strah pred spremembami.

Astrologija: dvojčka, tehtnica, strelec, vodnar

Vsak orgonit vsebuje tudi kristal črni turmalin in kameno strelo. Črni turmalin je kamen zaščite in prizemljitve. Ščiti in varuje nas pred negativnimi vplivi vseh vrst. Kamena strela pa je prav tako vsestranski kristal, že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti.
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 125 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt