Nakit s kristalom aventurin, roža življenja

Nakit s kristalom aventurin, roža življenja


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 55.00

Šifra: OBE-VAL-22
Teža: 23 g
Premer: 3,5 cm, Debelina: 1,2 cm

Zaloga: zadnji kos

Obesek s kristalom aventurin in simbolom roža življenja krepi individualnost ter nas polni z optimizmom, toleranco samozavestjo. Prežene skrbi in potrtost, ustvarja dobro razpoloženje. Je kristal, ki privlači denar in srečo, Je kamen igralcev na srečo. Njegova posebnost je tudi, da zdravi strta srca.

Aventurin je kristal, ki privlači denar in srečo. Je kamen igralcev na srečo. Njegova posebnost je tudi, da zdravi strta srca. Prinaša umirjenost, sproščenost in prijetno vzdušje. Krepi individualnost ter nas polni z optimizmom, toleranco samozavestjo. Prežene skrbi in potrtost, ustvarja dobro razpoloženje. 

Bližina kristala aventurin pomaga pri boleznih oči, pljuč, srca, mandljev, kožnih bolezni, vnetjih, aknah, alergijah, bolečinah v hrbtenici, herpesu, holesterolu, izpadanju las, izboljša spomin in prinaša več energije. 

Astrologija: dvojčka, rak, vodnar, ribi

Vsak orgonit vsebuje tudi kristal črni turmalin in kameno strelo. Črni turmalin je kamen zaščite in prizemljitve. Ščiti in varuje nas pred negativnimi vplivi vseh vrst. Kamena strela pa je prav tako vsestranski kristal, že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti. 
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 125 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt