Nakit s kristalom ametist, ohm

Nakit s kristalom ametist, ohm


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 55.00

Šifra: OBE-VAL-31
Teža: 23 g
Premer: 3,5 cm, Debelina: 1,2 cm

Zaloga: zadnji kos

Ametist razbija iluzije, krepi čustveno inteligenco, umirja stres, uravnoveša čustva, odpira vrata duhovnega sveta, zelo cenjen kristal v duhovnem svetu. Je kristal duhovnih voditeljev, šamanov in zdravilcev. Njegova barva naj bi po legendi nastala, ko je bog vina polil vino čez čiste kristale.

Poldragi kamni se pogosto del amuletov za zaščito popotnikov. Posebno moč zaščite na potovanjih pripisujejo kamnu ametist, čaroit in tigrovo oko.

Ametist je kamen spiritualnosti, duhovnosti.

Priporočljiv je za vse, ki se soočajo s pogostimi glavoboli, migrenami, pomanjkanjem energije, stalnimi nahodi in težavami s sinusi. 

Lastnosti ametista: razbija iluzije, krepi čustveno inteligenco, umirja stres, uravnoveša čustva, odpira vrata duhovnega sveta, zelo cenjen kristal v duhovnem svetu. Je kristal duhovnih voditeljev, šamanov in zdravilcev. Njegova barva naj bi po legendi nastala, ko je bog vina polil vino čez čiste kristale.

Astrologija: vodnar, strelec, oven, devica, dvojčka, ribi

Ametist sodi med najbolj priljubljene poldrage kamne. Ščiti pred pijanostjo, uroki, tatovi in klopi. Blaži pike žuželk ali jih preprečuje. varuje nas pred škodljivim sevanjem in zunanjimi psihičnimi pritiski. Spodbuja intuicijo, krepi spomin in voljo, vrača samozavest, osvobaja strahov in pripomore k boljšemu nočnemu spancu. 

Vsak orgonit vsebuje tudi kristal črni turmalin in kameno strelo. Črni turmalin je kamen zaščite in prizemljitve. Ščiti in varuje nas pred negativnimi vplivi vseh vrst. Kamena strela pa je prav tako vsestranski kristal, že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti. 
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 125 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt