Nakit s kristalom rdeče tigrovo oko, ohm

Nakit s kristalom rdeče tigrovo oko, ohm


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 55.00

Šifra: OBE-VAL-37
Teža: 23 g
Premer: 3,5 cm, Debelina: 1,2 cm

Zaloga: zadnji kos

Rdeče tigrovo oko pomirja, daje občutek varnosti, v kriznih situacijah ohranja iskro zaupanja, osvobaja od intelektualnih strahov, vliva novo moč, da uvidimo svetla izhodišča v temnih življenjskih obdobjih, prinaša toplino, srečo in razumevanje

Žlahtni kamni se pogosto del amuletov za zaščito popotnikov. Posebno moč zaščite na potovanjih pripisujejo kamnom ametist, čaroit in tigrovo oko.

Kristal rdeče tigrovo oko  je primeren za vse, ki želijo uravnovesiti pozitivne in negativne energije, krepi samozavest, umirja kaos v vašem življenju, pomaga, da  najdemo notranji mir, ustvari močno vez z zemljo, krepi telesno moč in vitalnost.

Simbol ohm je den najbolj priljubljenih simbolov, s katerim izražamo pomirjenost, enost z vesoljem ter z njim meditiramo.  Izhaja iz hinduizma. Gre za sveti zvok (aum), ki predstavlja tri triplastne vezi: tri svetove (zemlja, ozračje in nebesa), tri glavne hindujske bogove (Brahma, Vishnu in Shiva) in tri vedske skripte (Rigveda, Samaveda in Jadžurveda). Ohm s tremi krivuljami, enim polkrogom in piko ponazarja esenco celotnega vesolja, kar izhaja iz indijskega prepričanja, da je bog najprej ustvaril zvok, iz njega pa se je vzpelo vesolje. Zvok ohm v sebi nosi vse besede in vse zvoke v človeškem jeziku. Vizualno velika spodnja krivulja pomeni budno stanje (A), srednja krivulja stanje sanj (U), zgornja pa globoko spanje (M). Pika na vrhu označuje četrto stanje zavesti, turijo, polkrog med njo in tremi krivuljami pa je maya, tančica, ki onemogoča jasno videnje. 
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 125 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt