Orgonit piramida iz kristalov sončev kamen, lunin kamen in črni turmalin, metatron in roža življenja

Orgonit piramida iz kristalov sončev kamen, lunin kamen in črni turmalin, metatron in roža življenja

Orgonit piramida iz kristalov sončev kamen, lunin kamen in črni turmalin, metatron in roža življenja


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 60.00

Šifra: PIR-5-10
Teža: 145 g
Širina 7,2 cm, Višina 4,8 cm

Zaloga: zadnji kos

Izberete med simbolom Metatron ali Roža življenja
Daje navdih tistim, ki so zapadli v stanje pesimizma. Je kamen osebne moči. Še posebej se priporoča tistim, ki so se znašli v čustveno odvisnih odnosih ali so izgubili partnerja. Blaži stres in strah, dobro pa se obnese tudi pri fobijah pred temnimi in zaprtimi prostori.


Sončev kamen - kamen notranje širitve
Lunin kamen - prinaša mir in srečo

Zdravje: moč, ozdravitev, pomoč pri operacijah, pomaga k izboljšanju prebave, deluje pri povišani telesni temperaturi, astmi, krepi mehur, blaži bolečine v križu, pomaga pri zamašitvi žil, ledvicah, prostati, slabokrvnosti, zmanjšuje otekline in pomaga pri nihaju krvnega tlaka. 

Lastnosti: spodbuja, da uresničujete svoje sanje. Je kamen veselja, saj v sebi odseva pozitivnost sončne svetlobe. Vse se vrti okoli svobode, osebne moči in energije. Je kristal voditeljev. Okrepi sposobnosti. 

Astrologija: tehtnica, bik, lev, škorpijan, vodnar

Orgonit zbira energijo (življenjska sila, či, prana, kozmična energija) iz vesolja in jo očisti. V vsakem orgonitu bakrena spirala ujame elektromagnetna polja, polnilo iz železovih opilkov deluje kot množica majhnih ogledal, ki usmerjajo energijo znotraj orgonita. V vsah orgonitih sta tudi kristala črni turmalin, ki velja za zaščitni kamen ter kamena strela, ki je prav tako vsestranski kristal. Že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti.

 

Sama oblika piramide je nekaj posebnega. Uravnava vse osnovne elemente - ogenj, vodo, zemljo in zrak, hkrati pa vzpostavlja povezavo z etrom. V orgonitni sestavi, v kateri so kristali in kovine v pravi kombinaciji, postane piramida še močnejša. Večje piramide se uporabljajo predvsem v delovnem okolju in prostorih z močnejšimi wi-fi signali in drugo elektronsko opremo (pisarne, dnevne sobe, odprti prostori,...) Idealni prostori za manjše piramide pa so nočne omarice ali kotički, namenjeni sproščanju ali meditaciji.

Naloga drugih kristalov v orgonitu je podpora različnih vidikov našega življenja.
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 125 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt