Orgonitni obesek, tulit, različni simboli

Orgonitni obesek, tulit, različni simboli


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 55.00

Šifra: OBE-VAL-102
Teža: 23 g
Širina: 3,5 cm, Višina: 1,2 cm

Zaloga: 8

Tulit izboljšuje mentalne in psihične sposobnosti. Je odličen zdravilni kamen. Zdravi čustvene in mentalne rane iz preteklosti, posebno posledice zavrženosti, zanikanja in zlorab. Pomaga tudi pri slabi samopodobi, sovraštvu samega sebe in nagnjenu k samopoškodovanju. Sporočilo tulita je, da se moramo naučiti kako skrbeti zase in za ljudi, ki jih imamo radi. Izboljša tudi sposobnost osredotočenja, koordinacije in ravnotežja. Pomaga premagati apatijo in stres.

Tulit - kamen uskladitve in spolne moči.

Zdravje: regeneracija celic, blaži vnetja, pomaga pri boleznih srca in ožilja, vranice, trebušne slinavke in pljuč.

Lastnosti tulita: spodbuja kreativnost, krepi povezanost s svetom, osvobaja od negativnih čustvenih vzorcev, daje moč za transformacijo v pozitivno energijo, dviga zaupanje v lastne sposobnosti. Znižuje in stabilizira telesno težo. Povečuje ustvarjalnost, daje nove ideje in odpravi tesnobno pred izpiti. Z njim se lažje prilagodimo.

Astrologija: rak, lev, devica, škorpijon, vodnar

Orgonit zbira energijo (življenjska sila, či, prana, kozmična energija) iz vesolja in jo očisti. V vsakem orgonitu bakrena spirala ujame elektromagnetna polja, polnilo iz železovih opilkov deluje kot množica majhnih ogledal, ki usmerjajo energijo znotraj orgonita. V vsah orgonitih sta tudi kristala črni turmalin, ki velja za zaščitni kamen ter kamena strela, ki je prav tako vsestranski kristal. Že stoletja jo uporabljajo pri zdravljenju, saj oddaja ogromno pozitivne energije in nam daje moč. Blaži sevanja, spodbuja pa usklajeno delovanje vseh organov in delov telesa. Umirja živčni sistem in pomaga pri psihični in fizični izčrpanosti.

 

Vse komponente v orgonitu OrgonAdam so natančno sestavljene v epoksi smoli.
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 125 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt