Orgonitna piramida za manifestacijo ženske moči, lunin kamen, ametist in roževec

Orgonitna piramida za manifestacijo ženske moči, lunin kamen, ametist in roževec

Orgonitna piramida za manifestacijo ženske moči, lunin kamen, ametist in roževec


Vsi izdelki so ročno delo. Izdelano v Sloveniji z ljubeznijo.

Cena: 175.00

Šifra: PIR-12-555
Teža: 625 g
Širina: 12 cm, Višina: 7,8 cm

Zaloga: zadnji kos

Piramida za priklic ženske moči je namenjena vsem ženskam, ki na svoji poti potrebujejo opolnomočenje in pomik v delovanje z mehkobo in milino. Namenjena je ženskam v vseh življenjskih obdobjih, saj poleg čustvene in energetske podpore ženskim elementom, krepi tudi zdravje.

Sestavljajo jo lunin kamen, roževec in ametist. Vsi trije kristali imajo izjemno mehko, a čvrsto in izjemno energijo. Žensko podprejo v najstniškem obdobju, pri težavah z menstruacijo in nihanju razpoloženja, ženske v rodnem obdobju si lahko s piramido za žensko moč pomagajo pri težavah z neplodnostjo, boleznih rodil in v času nosečnosti ter poporodnega obdobja. V zrelih letih pa je orgonit za žensko zdravje odlična podpora pri težavah v menopavzi.


Lunin kamen – kamen ravnovesja
Prinaša srečo in mir, vzpostavlja ravnovesje ženskih energij, prebuja ustvarjalnost, krepi intuicijo. Je kamen zaščite in občutka varnosti.


Roževec – kamen ljubezni
Prinaša plodnost in izboljšuje odnose. Spodbuja domišljijo in kreativnost, vrača samozaupanje in pomaga odpuščati. Ugodno deluje pri nihanju razpoloženja, pretirani čustvenosti, jezi in vzkipljivosti. V naša življenja vnaša mehkobo, nežnost, odnaša pa strah in ljubosumje. Primeren je za nosečnice in mame z dojenčki.


Ametist – kamen duhovnosti
Ametist krepi čustveno inteligenco, umirja stres, uravnoveša čustva in nam odpira vrata duhovnega sveta. Je izredno cenjen kristal v duhovnem svetu, saj je že tisočletja kamen zdravilk in šamanov.


Piramidna oblika: Sama oblika piramide je res nekaj posebnega, saj uravnava vse osnovne elemente – ogenj, vodo, zemljo in zrak, hkrati pa vzpostavlja povezavo z etrom. V orgonitni sestavi, v kateri so kristali in kovine v pravi kombinaciji, postane piramida še bistveno močnejša.


 
Brezplačna dostava po Sloveniji za vrednosti naročila nad 125 €.
Kupec ima pravico do vračila izdelka v 8ih dneh, brez navajanja razlogov.

 

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt