Orgon     Orgonit     Orgonit in Astrologija     Astro orgonit

Orgonit in astrologija

Ljudje na Zemlji so z uporabo kristalov in dragih kamnov odkrivali, da so z energijami kristalov povezane tudi astrološke sile. Odkrili so, da so kristali dejansko nosilci energije, ki ugodno vpliva na človekovo zdravje.  Danes je znanstveno dokazano, da dragi in okrasni kamni ne delujejo zgolj na fizično telo, ampak tudi na naš čustveni, mentalni in duhovni svet. Raziskave Andije Puharicha in Johna Pierrakosa, sodelavcev Nase, ki jih je nadgradil jedrski fizik Robert Beck so potrdile, da na človekovo zdravje zelo ugodno deluje elektromagnetno nihanje frekvence okoli 7,83 Hz. Takšno nihanje oddajajo kremenovi kristali in je sorodno energiji, ki prihaja iz rok bioterapevta tedaj, ko zdravi, v času molitve in meditacije. Frekvenco 7,83 Hz so izmerili tudi v možganih ljudi v času globoke sproščenosti in umirjenosti.

Astrologija je starodavna veda, ki proučuje položaj nebesnih teles in simbolno razlaga, kako njihovo gibanje vpliva na življenje na Zemlji. Ljudje so z opazovanjem vesolja in njegovega vpliva na Zemljo nebesnim telesom dodelili lastnosti in imena, ki so bila tisti trenutek sorodna energiji dogajanju. To so sedaj vsem znana astrološka znamenja in planeti, ki vladajo omenjenim znamenjem. V astrologiji se danes uporablja tudi dvanajst hiš, ki predstavljajo življenjska področja, ta pa so: osebnost, denar, občutek lastne vrednosti, način razmišljanja, bližnja okolica, dom, družina, ljubezen, hobiji, delo, vsakodnevne obveznosti, partnerstvo, odnosi do drugih, transformacija, regeneracija, smisel življenja, tujina, kariera, ambicije, prijateljstvo, delovanje v skupinah, spanje, dvomi, žalost, obup…

 

Moji orgoniti imajo v svoji sestavi združeno znanje astrologije z energijo kristalov.

Barve in kristale prilagodim lastnostim astrološke simbolike in tako povečam moč delovanja orgonita.  Z uporabo najkvalitetnejših materialov naredim učinek, kot bi bili kristali vliti v steklo, zato kristali na vrhu orgonitov zasijejo v vsej svoji jasnosti in skozi svojo čisto sestavo dodatno povečajo moč energije, ki jo moji orgoniti oddajajo.

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kako je narejeno