Moč kristalov     Kristali     Simboli svete geometrije     Astrološka znamenja

Čista voda – energija življenja

Vodo in njene lastnosti raziskujemo že dolgo časa. Danes ni več nobena skrivnost, da je voda nosilka informacij. Informacije vskrava na svoji poti (zemeljske plasti, vodovod, steklenice, plastenke…) in tako postane neužitna, pitna ali celo zdravilna. Vsebuje vodotopne snovi (magnezij, natrij, kalcij,…) in informacije netopnih. Voda je lahko stoječa, pretočna, obsijana s soncem, prevetrena, v stiku z raznimi kamninami in zemljo.

Sodobni način življenja nam je sicer olajšal bivanje, saj nam omogoča, da imamo čisto tekočo vodo v svojih domovih. Dandanes je veliko pozornosti namenjeno temu, da v vodi ni bakterij, smo pa s tem oslabili njeno vitalnost in strukturo, ki sta pomembna za zdrav razvoj in dobro počutje.

Orgonitni podstavki imajo čudovito sposobnost vodi (čaju, soku,…) spremeniti informacije, ki jih je prejela v različnih okoliščinah, preden je prišla do nas. V orgonit so vgrajeni informirani kristali, ki spremenijo strukturo vodi in jo energijsko oplemenitijo. Voda z orgonitnega podstavka ugodno vpliva na naše zdravje in počutje, kar lahko hitro zaznamo. Z zdravilno energijo sproži fizično regeneracijo telesa in povišuje fizično energijo ter nas krepi.

UPORABA PODSTAVKA: V steklen kozarec ali vrč, nalijemo hladno vodo in jo postavimo na orgonitni podstavek za vsaj dve uri (najbolje pa kar preko noči). Vodo pijemo po požirkih ves dan. Lahko jo tudi prelijemo v steklenico in jo s seboj vzamemo v službo ali na pot. Voda, oplemenitena z energijami kristalov, obdrži blagodejne informacije še nekaj ur po tem, ko smo jo odstranili z orgonitnega podstavka.


Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt