Merkaba

Merkaba

Simbol merkaba je simbol zmage nad samim seboj. V stanju zmagoslavja se poveča pretok energije in s tem dosežemo višje stanje zavesti.
METATRON

METATRON

V judaizmu je Metatron nadangel, ki posreduje božja sporočila, simbol odganja zle duhove in temne entitete z nižjo vibracijo, primeren za zaščito doma.
OHM

OHM

sveti zvok (aum), ki predstavlja tri triplastne vezi: tri svetove (zemlja, ozračje in nebesa), tri glavne hindujske bogove (Brahma, Višnu in Šiva). Ponazarja esenco celotnega vesolja, kar izhaja iz indijskega prepričanja, da je bog najprej ustvaril zvok,
ROŽA ŽIVLJENJA

ROŽA ŽIVLJENJA

Predstavlja popolnost, neskončnost, cikličnost in povezanost. Predstavlja izvor, vir vsega, saj vsebuje vzorce stvarjenja sveta in življenja. Razumevanje tega simbola nam prinese razumevanje osnovne esence življenja. Deluje povezujoče, enovito.
Triquetra - Trojni vozel

Triquetra - Trojni vozel

Simbolizira večno duhovno življenje, brez začetka in brez konca.
TRISKELION

TRISKELION

Je simbol, sestavljen iz trojne spirale, ki kaže rotacijsko simetrijo. Spiralno oblikovanje lahko temelji na prepletanju Arhimedove spirale ali predstavlja tri skrite človeške noge. Triskelion je starodaven simbol Sicilije z glavo Gorgone, katere lasje so

Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt