Moč kristalov     Kristali     Simboli svete geometrije     Astrološka znamenja

Rastline in kristali

Pozabljena moč kristalov ni blagodejna le za ljudi in živali, pač pa z njeno pomočjo lepo uspevajo tudi rastline. Elektromagnetna energija, ki jo ustvarjajo nekateri kristali, pripeva k bujnejši rasti rastlin. Kristali kamene strele, ki obdajajo vrt in največji kristal, postavljen v središče vrta, izboljšajo rast in moč zelenjave, ki jo obkrožajo. Najbolje pa je, če polovico kristala namestimo nad zemljo in polovico pod njo, saj to zagotavlja, da korenine in steblo dobivajo enakomeren dotok energije.

Ena od rešitev za pomoč oslabljenim rastlinam je tudi postavitev orgonita – generatorja energije, izdelanega iz organske smole, različnih kovin (obvezno mora vsebovati tudi železo), bakrene spirale in vsaj dveh aktiviranih žlahtnih kamnov  - kristalov - na vrt ali med lončnice. Manjši vrtiček bo čudovito obrodil, če v njegovo sredino postavite manjši orgonit, za večje obdelane površine bo poskrbel večji orgonit. Orgonit lahko namestimo tudi med lončnice na balkonu, okenski polici ali terasi. Ker so orgoniti znamke OrgonAdam izdelani zelo natančno, so resnično estetski dekorativni dodatek vašega doma.

Orgonitni podstavki pa imajo predvsem lastnost, da očiščujejo vodo in jo revitalizirajo. Na podstavek odložimo steklenico z vodo za zalivanje ali pršenje rastlin in pustimo vodo na podstavku čez noč. Zjutraj lončnice zalijemo ali popršimo z vodo s podstavka in že po nekaj zalivanjih bomo opazili, kako hvaležno rastline sprejemajo oživljeno vodo in kako se je izboljšala njihova rast.

Za prav vsak kristal velja, da izžareva edinstveno vrsto energije. Vsak ima drugačno vrsto moči, katerega uporabiti na vrtu, pa je odvisno od njegove energije. Za zdrave rastline v vašem domu in vrtu izberite orgonit s kristali:

Kamena strela: jasni kristali so najpogostejši dragi kamni, ki se uporabljajo pri holističnem zdravljenju. Cenjeni so predvsem zaradi visokih vibracij energije, prav tako pa blagodejno vplivajo na počutje in čustva. Prozorni kristal spodbuja rast in zdravljenje rastlin. Kamena strela naj bi prav tako varovala nekatere vrtnine pred škodljivci in boleznimi.

Mahovni ahat: poznan je tudi kot vrtnarski kamen. Njegova zelena barva se lepo uskladi z lončnicami in vrtninami. Skrbi za ravnovesje med vrtninami in zemljo, prav tako pa spodbuja povezavo med zemljo, zdravjem vrtnin in vitalnostjo na vrtu.

Malahit: značilne globoke zelene barve, predstavlja plodnost in rodovitnost. Uporabite ga, če želite spodbuditi rast in plodnost vrtnin.

Tigrovo oko: na splošno je tigrovo oko kamen rjave barve z odtenki bele in zlate. Po barvi je podoben lesu, zato na vrtu deluje zelo naravno. Spodbuja močno rast korenin, ustvarja pa tudi harmonično ravnotežje med vrtninami in zemljo.

Na vrtu se največkrat uporabljajo kristali v naravnih zelenih in rjavih odtenkih, lahko pa uporabite tudi druge vrste kamnov, ki imajo zdravilno energijo. Ametist in sodalit sta prav tako uporabna, saj dodajata zdravilno energijo bolnim in poškodovanim rastlinam. Če uporabite orgonite s kristali temnejših odtenkov, kot sta črni turmalin in šungit, bodo s svojo temno barvo odganjali škodljivce. Ne glede na to, za katere kristale se odločite, z njihovo boste pomagali rastlinam v svojem domu in polepšali vrt.


Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt