Moč kristalov     Kristali     Simboli svete geometrije     Astrološka znamenja

Astroorgon – osebni orgonit

Orgoniti so neke vrste transformatorji oziroma generatorji življenjske energije. V svojo notranjost vsrkavajo energijo okolja in jo skozi svojo sestavo prečistijo in nato prečiščeno oddajo nazaj v okolje. Delujejo torej po načelu sprejemanja in oddajanja energije. Za pravilno delovanje orgonita so pomembna razmerja njegovih sestavin, ki so poleg oblike ključnega pomena.


 

Običajno orgonite nameščamo v prostor, kjer si čutimo, da je prečiščevanje energij potrebno (bivalni prostori, dnevne sobe, pisarne, delovni prostori) ali v prostore, kjer intenzivneje poteka regeneracija našega telesa (spalnice, otroške sobe, joga studii, masažni saloni, spa centri,..). To so predvsem večji orgoniti, ki imajo običajno obliko piramide ali polkrožne piramide. Obstajajo pa tudi orgoniti za lastno zaščito, ki jih kot obeske nosimo okoli vratu. Nekoč so takšnim obeskom rekli tudi amuleti – njihova funkcija je bila zaščita pred škodljivimi vplivi. Tako orgonit kot orgonitni obesek si ljudje največkrat izberejo »po občutku«.
 

Astroorgon pa je orgonit, izdelan po rojstni karti uporabnika. Lahko je večji, v obliki piramide, ali manjši, v obliki obeska ali nihala. Poleg tega, da nevtralizira škodljive energije okolja, osebo, za katero je izdelan, tudi dodatno osebnostno podpira. Nujno je, da tak orgonit izdela izkušen in ustrezno izobražen astrolog. Le v tem primeru lahko v orgonit doda potrebne manjkajoče energije, ki dopolnjujejo in uravnavajo energije posameznika. Tako narejen orgonit omogoča hitrejši duhovni razvoj. Astroorgon je izdelan po rojstnem horoskopu, zelo natančno je zato potrebno preučiti rojstno karto človeka, ki mu je astroorgon namenjen in ni dovolj le pogledati, v katerem znamenju ima ta oseba Sonce.
 

Rojstna karta je namreč odličen pripomoček za svetovanje pri izdelavi osebnega orgonita, saj v njem izdelovalec orgonita – astrolog, lahko razbere, na katerih življenjskih področjih mora človek vlagati več energije in s čim se mora v življenju boriti. S pomočjo rojstne karte postane razvidno, katere energije je potrebno vstaviti v orgonit za uravnoteženje energij, ki pripomorejo k lahkotnejšemu in bolj radostnemu življenju.

 

Ogled objave na FB


Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt