Moč kristalov     Kristali     Simboli svete geometrije     Astrološka znamenja

Največji orgonit na svetu

Zakaj odločitev za 15-kilogramski orgonit in zakaj prav Tomaž Adam?

Tomaž Adam prihaja, tako kot midva, iz Logatca. Orgonite izdeluje že dolgo vrsto let, pri njegovem delu ga odlikuje izjemno znanje, natančnost in predanost. Z izbrušenim fokusom gradi svojo blagovno znamko OrgonAdam in natančno ve, česa si želi – pomagati ljudem s svojimi orgoniti. Zanj sva z Urošem pred časom postavila spletno trgovino in prevzela zanj oglaševanje in prodajo njegovih izdelkov. Pred meseci sva se odločila še za odprtje trgovine z Tomaževimi orgoniti na portalu Etsy, tako da sedaj njegovi izdelki iz logaške delavnice potujejo prav po vsem svetu.

Orgoniti namreč delujejo kot veliki energetski generatorji, ki privabijo energijo iz prostora in jo prečistijo. V prostorih, kjer je mnogo električnih naprav in brezžičnih povezav, je v zraku veliko elektromagnetnega smoga, ki pa v pretiranih količinah škodi našemu organizmu, saj moti regeneracijo celic v našem telesu. Z orgonitom, postavljenim na pravem mestu, lahko preprečimo tovrstno onesnaževanje svojega telesa.

Ko sva se odločila za gradnjo Avocado centra, sva si želela, da bi obiskovalce podprl na različnih ravneh. Tako tiste, ki delovanje orgonitov in kristalov že poznajo, kot tiste, ki se z njimi še niso srečali ali v to ne verjamejo. Ker je vadbeni prostor Avocada velik, sva si zaželela en sam velik orgonit, ne več manjših. Posvetovala sva se s Tomažem, ki je prostor premeril in določil najboljšo lokacijo zanj. Nato se je lotil izdelave – tako velikega orgonita ni izdelal še nikdar.  

 

Kaj vsebuje največji orgonit na svetu?

·  1,5 kg ametista
·  0,5 kg črnega turmalina
·  0,35 kg kamene strele
·  0,4 kg špic kamene strele
·  0,3 kg drobljene kamene strela
·  5,5 kg smole
·  železove opilke
·  medenino
·  baker in
·  zlato

Vsebuje tudi 0,3 kg drobljenih kristalov, ki podpirajo posamezne čakre, energijske vrtince v naših telesih:

·  rdeči jaspis – prva čakra
·  karneol – druga čakra
·  tigrovo oko – tretja čakra
·  roževec – četrta čakra
·  sodalit – peta čakra
·  ametist – šesta čakra
·  kamena strela – sedma čakra

Koliko časa je trajala njegova izdelava?

Izdelava je trajala 76 ur. Izdelava takšnega orgonita ima več faz dela – oblikovanje, vlivanje, strjevanje, sušenje, impregniranje, kitanje, poliranje.
Med njimi mora miniti določeno časovno obdobje, ne predolgo in ne prekratko, delo s smolo namreč zahteva veliko znanja in izkušenj.
 

   

Kako je pričvrščen v tla?

Zavrtati v natančno položena tla vadbenega prostora, da bi vanje vložili 15-kilogramski orgonit, je terjalo veliko poguma in nekaj norosti. K sreči nama je pri tem pomagal izkušeni in umirjeni mojster Matjaž Čar. Po nekaj urah se nam je pridružil tudi Tomaž in s skupnimi močmi smo položili orgonit v tla. Ker je leseni pod še svež, orgonita še nismo zalili s smolo. Ta del nas še čaka, vendar lahko obiskovalci v dvorani med vadbo ali plesom vseeno brez skrbi stopijo nanj. Da ga ne bi poškodovali, je vstop v dvorano dovoljen le z bosimi nogami ali v nogavicah.

 

Kolikšen doseg ima orgonit in kako vpliva na ljudi?

Pod tlemi Avocado centra, med njegovimi temelji, sva že ob gradnji nasula 33 ton kremena. To je pravzaprav drobno mleta kamena strela, ki je že tisočletja znana kot kristal z veliko pozitivne energije ter z lastnostjo spodbujanja samozdravljenja.

Ko smo izbirali glavni kristal v orgonitu, smo se družno odločili za ametist. Ametist poznamo tudi kot kamen duhovnosti, spiritualnosti. Razbija iluzije, krepi čustveno inteligenco, umirja stres, uravnoveša čustva, odpira vrata duhovnega sveta. Od nekdaj velja za zelo cenjen kristal v duhovnem svetu. Je kristal duhovnih voditeljev, šamanov in zdravilcev. Njegove lastnosti začuti največje število ljudi, prav zato smo se ob snovanju največjega orgonita na svetu, odločili prav za ametist.

Tomaž je izmeril, da ima orgonit v Avocado centru domet učinka v radiju 30-ih metrov. Kar pomeni, da njegove blagodejne učinke začutimo že ob vstopu v Avocado center in v njegovi bližini. Tisti obiskovalci, ki so subtilni za pretoke energij, zelo hitro povedo, da je energija prostora zelo podporna. Tudi različni izvajalci delavnic in programov začutijo, da je prostor energijsko lep, čist in pretočen.

Zelo hvaležna sva Tomažu, da je poslušal najine želje in se pogumno lotil izdelave takšnega orgonita. Če želite poskusiti, kako deluje na vas, nas obiščite. Zelo bomo veseli vašega obiska na kateri od rednih vadb ali delavnic.

Saša, vodja Avocado centra


Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt