Moč kristalov     Kristali     Simboli svete geometrije     Astrološka znamenja

Orgoniti in njihovo delovanje

Orgoniti postajajo v zadnjih letih vse bolj priljubljen energetski pripomoček, tako doma kot v poslovnih prostorih. S svojo sestavo in obliko namreč vplivajo na spremembo energije v prostoru. Negativna energija vstopa v orgonit, železovi opilki znotraj njega delujejo kot majhna zrcala, ki preusmerjajo energijo v notranjost orgonita, pomemben del so tudi bakrena spirala in delci kamene strele, ki energijo, ki jo je orgonit posrkal iz prostora, prečistijo in oddajo v prostor svežo, pozitivno energijo. Običajno se orgonitom dodaja še druge kristale, ki pa se po svojem delovanju razlikujejo. Nekateri delujejo pomirjujoče in sproščajo, drugi pa vzpodbujajo določene energije – na primer komunikacijo, privabljajo nežnost, ženskost in milino, določeni kristali so magnet za obilje, drugi zopet za premagovanje ovir,…

Orgoniti so lahko različnih oblik - štirikotna, trikotna ali šestkotna piramida, polkrogla, podstavek, ki hkrati služi prečiščevanju vode ali hrane ali obesek, ki ga kot zaščito nosimo okrog vratu. Lahko jih uporabljamo v vseh prostorih – doma, v službi, celo v avtomobilu. Pomembno je, da smo z njim povezani, da nam je všeč, da čutimo prijetno energijo, ki jo oddaja. Zato ga postavimo v svoj najljubši prostor in v naše življenje bo privabljal blagodejne in podporne energije. Odganjal pa bo stres, slabo počutje in napetosti.

Domet delovanja orgonita je odvisen od njegove velikosti, pa tudi od velikosti samega prostora. Za zaščito večjih prostorov je priporočljivo uporabiti več orgonitov ali večji orgonit. OrgonAdam izdeluje orgonite različnih oblik in velikosti, zato ne odlašajte in pri izbiri orgonita stopite v stik z nami. Vzeli si bomo čas in odgovorili na vsa vaša vprašanja. (zascita@orgonadam.si).

Tudi orgonitni obesek ima popolnoma enako sestavo kot večji orgoniti za zaščito prostorov. Lahko ga nosimo na verižici okrog vratu, v žepu kot obesek za ključe ali varno pospravljenega v torbici ali nahrbtniku. Tako neprestano prečiščuje energijo v naši bližini in ustvarja zaščito pred negativnimi vplivi okolja na vseh ravneh. Z uporabo orgonita bomo zelo hitro začutili pritok sveže življenjske energije, zmanjšale se bodo težave kot so utrujenost, pomanjkanje energije, brezvoljnost in depresija.

Orgoniti OrgonAdam so unikaten izdelek, narejeni so z izjemno natančnostjo in skrbnostjo. Zlasti njihovo uporabo priporočamo pri večjih spremembah v življenju – selitvi, menjavi službe, spremembi odnosov med bližnjimi, pa tudi pri določenih zdravstvenih težavah kot so nespečnost, anksioznost, slaba koncentracija in spomin.


Pokličite nas ali nam pišite:

040 78 00 75
soruritso@gmail.com


Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt