Moč kristalov     Kristali     Simboli svete geometrije     Astrološka znamenja

Orgonitna piramida za priklic obilja s kristaloma granat, karneol in citrin

Orgonitna piramida za manifestacijo obilja je energetsko eden najmočnejših orgonitov. Združuje namreč tri izjemno močne kristale, ki skupaj pokrijejo celoten spekter obilja. Citrin in karneol sta drobljena, granat pa je pomaknjen v sam vrh piramide in ostaja v svoji prvobitni obliki.

Obilje namreč ni zgolj denar, pač pa tudi priložnosti za posel, prijazni in iskreni odnosi, dobro počutje, dostop do zdrave hrane in čistega okolja, zaščita pred konflikti, negativnimi energijami ali ljudmi, ki niso dobronamerni, vse to je izraz obilja.

Piramida za manifestacijo obilja je izdelana le v nekaj primerkih in je na voljo samo v spletni trgovini OrgonAdam. (Link)

Orgonit je generator, zbiralec energije, ki jo zaradi svoje sestave neprestano prečiščuje. Orgonit nas ščiti pred elektromagnetnim smogom in nameščen v prostoru, kjer preživimo veliko časa (pisarna, spalnica, dnevna soba) podpre naše celice, da se hitro in lažje obnavljajo. Zelo hitro se s pomočjo orgonita izboljša naše počutje, nekatere bolezni se ne pojavljajo več.

Manifestacija obilja

OBILJE

Prav za priklic obilja je izdelana orgonitna piramida OrgonAdam s kristali: citrin, karneol in granat.


Citrin – kristal manifestacije in osebne volje, kristal sonca
V njem se prelivajo čisti sončni žarki in odsev sonca na vodni gladini, njegova energija močno pritegne vse, kar je dobro! Spodbuja čiščenje in obnovo energijskega polja. Oddaja pozitivne vibracije, sprošča jezo, prinaša srečo, vliva optimizem, prinaša nove začetke, prinaša blaginjo. Ko ga boste imeli ob sebi, vam bo tako vlil čisto energijo, da boste postali bolj zagnani pri tistem, kar trenutno počnete. Prav tako ugodno vpliva na medsebojne odnose, jih izboljša in vas naredi bolj potrpežljive. Citrin pomaga, da postanete manj občutljivi na kritike in začnete gledati na dogodke s svetle strani.


Karneol - kristal vsestranskega uspeha
Karneol krepi moč izražanja, lajša govorno komunikacijo in vliva pogum. Vrača veselje do življenja, pripomore k stvarnosti in prizemljitvi. Je tudi varovalni kamen, ki spodbuja ustvarjalnost in brivablja bogastvo v naše življenje. Spodbuja boljšo koncentracijo in zmanjšuje stres.


Granat - kristal transformacije
Granat je kristal, ki umirja jezo, strahove iz podzavesti in nočne more, deluje antidepresivno in vliva samospoštovanje. Prinaša upanje in pogum, krepi vztrajnost, poveča željo po aktivnosti in raztaplja nepotrebne mentalne zadržke. Je tudi največji afrodiziak med kristali. Pomaga k močnejši volji pri doseganju zastavljenih ciljev in odganja ljudi, ki niso dobronamerni.


Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt