Moč kristalov     Kristali     Simboli svete geometrije     Astrološka znamenja

Kombinacija treh kristalov za nove začetke v življenju

V življenju se pogostokrat znajdemo na razpotjih in pomembnih prelomnicah.
Lahko se ta pomembni trenutek tiče našega osebnega ali partnerskega odnosa – poroka, selitev, rojstvo otroka, odločitev za gradnjo hiše, ločitev, morda smrt bližnje osebe ali pa se zgodi na naši poslovni poti – zagon lastnega posla, pomembna odločitev v poslu, združevanje podjetij, odhod iz službe, večja investicija in podobno. Vedno znova nas postavi v novo vlogo in strah in vznemirjenje, ali ji bomo kos, je vselej prisoten. Podprite zato pozitivne stvari, ki jih prelomnica prinaša s pomočjo orgonitnega obeska.

Naroči obesek:
ART.php?ID_SKU=&ID_POD_S=&IDA=5113


Orgonitni obesek s kristali citrin, granat in roževec je namenjen prav takšnim obdobjem v našem življenju. Daje nam vzpodbudo in moč, nas krepi in zagotavlja pogum ter samozavest, hkrati pa nežni roževec podpira delovanje iz srca, iz ljubezni.

Orgonitni obesek nas v svoji osnovi najprej ščiti pred negativnimi vplivi elektromagnetnega smoga, s katerim smo obdani, kadar nas obkrožajo računalniki, telefoni, internetne povezave, televizorji in druge elektronske naprave. S svojo sestavo nas nežno prečisti, s pomočjo kristalov znotraj orgonita pa podpre naše namere in prizadevanja.

Vsak orgonit OrgonAdam poleg vidnih kristalov vsebuje tudi črni turmalin – kristal zaščite na vseh ravneh – fizični (nesreče), emocionalni (bolezni, stres) in energetski (kraja energije, uroki). Vsebuje tudi kameno strelo – kristal, ki ga že tisočletja uporabljajo zdravilci, saj ima izjemne zdravilne lastnosti.

Orgonitni obesek si nadenemo tako, da je čim več  stiku s kožo. Če občasno začutimo, da postane težak, lahko nakopičeno energijo, ki jo je prevzel namesto nas, splaknemo pod tekočo mlačno vodo. Z obeskom se pred ponovno namestitvijo povežemo (ga nekaj časa pestujemo v levi srčni dlani in začutimo njegovo delovanje) in si ga šele nato zopet nadenemo.


Če je delovanje kristalov v orgonitnem obesku zelo močno, ga pred spanjem odložimo in ga ne hranimo v neposredni bližini svoje glave.
Njegova moč se včasih odrazi tako, da nam njegova bližina povzroča nespečnost.


Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt