Moč kristalov     Kristali     Simboli svete geometrije     Astrološka znamenja

Konec jokavih obdobij in megle v glavi

Kadar nismo osrediščeni in ne delujemo iz svojega centra, običajno to v telesu občutimo kot razpršenost misli, občutek megle v glavi, ne moremo se spomniti besed, imen, sosledja preteklih dogodkov, pa tudi občutek v telesu ni prijeten, morda nas boli glava, občutek je podoben neprespanosti, hitreje zbolimo, ker je oslabljen naš imunski sistem. Tudi čustvujemo v takšnem stanju močneje in razpoloženja nam nihajo od potrtosti, tesnobnosti, globoke žalosti do vznemirjenosti.

Trden steber našega notranjega doživljanja lahko pomagamo priklicati z orgonitno piramido v naši bližini. Za priklic NOTRANJEGA RAVNOVESJA smo izdelali orgonitno piramido s sončevim in luninim (mesečevim) kamnom.

 


Sonce in luna – dva pomembna elementa kozmosa, ki močno vplivata na naše telo, misli in čustva.
Sonce ima moško energijo, energijo jang, luna pa žensko energijo yin.

V orgonitni priamidi nista združena po naključju, saj v vsakem od nas, vzpostavljata ravnovesje med obema energijama. Vsak od nas ima namreč v sebi tako žensko kot moško energijo, ki pa ju je nujno potrebno uravnavati in ohranjati v ravnovesju.

Kadar se torej v življenju znajdemo v situacijah, ko delujemo preveč na silo, grobo in nepopustljivo, takrat se ustvarja presežek jang energije – lahko je to področje posla, odnos z bližnjimi, projekt, na katerem trenutno delujemo,…

Ali pa obratno – ne najdemo fokusa in koncentracije, čas nam polzi med prsti, nismo odlični in jasni, sploh ne vemo, kako in kam usmeriti svojo pozornost. Našteto kaže na presežek energije yin, ki ga je potrebno uskladiti z energijo jang.


Sončev kamen
je eden najmočnejših kristalov, kar jih obstaja. Ima izjemno energijo, ki daje fokus, pogum, čvrsta tla pod nogami in jasne misli. Sam v orgonitni piramidi, ki le še potencira njegovo moč, deluje tako močno, da je ne postavljamo ov vzglavje, saj bomo ob njej zelo težko zaspali.


Lunin kamen
pa v nas prebudi mehkobo in čutnost, intuicijo ter sproščenost in igrivost v delovanju. Energija mesečevega kamna, kot mu tudi pravimo, v orgonitni piramidi, prav tako potencira njegovo delovanje.


Združena v eno samo orgonitno piramido pa delujeta usklajeno kot dobro uigran par.
V vse smeri neba in navzgor v kozmos delujeta sinhrono in harmonično ter podpreta našo energijo, ne glede na to,
na katero področje v življenju jo želimo usmeriti.


Piramidi s sončevim in luninim kamnom je lahko dodan simbol rože življenja
– najstarejšega simbola enosti in rojevanja ter prehajanja iz istega vira, ali simbol metatron
– prav tako starodavni simbol povezanosti vseh osnovnih elementov med seboj.

Več:
ART.php?ID_SKU=&ID_POD_S=&IDA=4609


Ostanite v stiku z nami

Naslov prodajalne

Stara cesta 21, 1370 Logatec
ponedeljek - petek: 08:00 - 18:00
sobota: po dogovoru

Pokličite nas

041 879 802 - Izdelava
040 78 00 75 - Prodaja

Pišite nam

soruritso@gmail.com

facebook

OrgonADAM

instagram

@OrgonAdam23

Kontakt